Demokrat Zafer

Köfteci Yusuf’a Bursalı vatandaşlardan tam destek!

Türkiye’nin ünlü restoran zincirlerinden biri olan Bursa firması Köfteci Yusuf,  son günlerde ürünlerinde domuz eti kullanıldığı gerekçesi ile Türkiye’de büyük yankı uyandıran bir olay ile karşı karşıya kaldı.  Yaşanan bu olayın ardından Bursalı vatandaşlar  Köfteci Yusuf’a özellikle sosyal medya üzerinden yaptıkları paylaşımlar ile destek olurken, bir vatandaş ise verdiği siparişe yazdığı not ile Köfteci Yusuf’a sahip çıktı.

Köfteci Yusuf'a Bursalı vatandaşlardan destek!

FATİH MISIR / BURSADA BUGÜN

Geçtiğimiz günlerde ürünlerinde domuz eti kullandığı belgelenen Bursalı Türkiye’nin en büyük restoran zinciri Köfteci Yusuf, bir anda ülke gündemine oturdu.

Ortaya atılan belgenin gerçek olup olmadığı tartışmaları sürerken, Son olarak Tarım ve Orman Bakanlığı, taklit-tağşiş yapılan ve sağlığı tehlikeye düşürebilecek gıdalar listesine Köfteci Yusuf’u ekledi.

Ancak tüm bu olanlara rağmen özellikle Bursa kamuoyunda Köfteci Yusuf’a karşı büyük bir destek süreci başlarken, vatandaşlar sosyal medya hesapları üzerinden yaptıkları paylaşımlar ile bu olayın bir kumpas olduğunu vurguladılar.

Yine Bursa’da köfteci Yusuf’tan yemek siparişi veren bir vatandaşta siparişine ‘Tüm haberlere inat inadına Köfteci Yusuf, bu kadar istihdam sağlayan Yusuf abimiz böyle bir şey yapmaz’ yazdırarak desteğini ortaya koydu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ