Demokrat Zafer

YENİDEN REFAH GENÇLİK; “LGBTİ+ bireyler için kurulmuş olan dayanışma merkezinin bir an önce faaliyetine son verilmesi gerekiyor!

Yeniden Refah Partisi Bursa İl Gençlik Kollar Başkanı Resul Kurt ve İl Gençlik Kolları Yönetimi Nilüfer Belediyesi’nin eşcinsellere olan desteklerine karşı tepki ortaya koydu.

İl Gençlik Kollar Başkanı Resul Kurt, Nilüfer Belediyesi bünyesinde LGBTİ+ bireyler için kurulmuş olan dayanışma merkezinin bir an önce faaliyetine son verilmesini gerektiğini dile getirdi.

Bununla birlikte Kent Konseyi bünyesindeki gençlik merkezinde gerçekleştirilen ‘toplumsal cinsiyet eşitliği atölyesinde’ 15-29 yaş aralığındaki gençlerin milletimizin değerlerine aykırı öğretiler ile zihinlerinin kirletildiğini ifade etti.

Nilüfer Belediyesi’nin birçok uygulamasında LGBTİ+ destekçisi olduğunu ve her alanda bu uygulamaların son bulmasının gerektiği söyledi.

‘Bu ahlaksız ve fıtrat dışı uygulamaların sonlandırılarak toplumumuzun ve aile değerlerimizin yaşatılmasını destekleyecek çalışmaların esas alınması gerektiğini düşünüyoruz. Yapılan yanlış uygulamalardan acilen geri dönülmesinin gerekliliğini ifade ediyoruz. Bununla birlikte İstanbul Sözleşmesi’nin anayasamızdaki uzantısı olan 6284 nolu kanunun yürürlükten kaldırılmasının da gerekli olduğunu düşünüyoruz. Bu noktada iktidarın da acilen adım atmasının aile yapımızın korunması adına aciliyet kesbettiğini ifade ediyoruz’.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ