Demokrat Zafer

KESTEL “EMİN” ELLERDE… GÜRSU’DA “KAYA” DAMGASI! Bursa’nın Doğu Yakasında İYİ Rüzgar!

İYİ Parti Gürsu ve Kestel Kongreleri yoğun ilgi ile gerçekleştirildi. İYİ Parti Gürsu’da mevcut başkan Hatice Deniz’in aday olmadığı kongrede tek liste ile seçime giden Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ersal Kaya yeni başkan olurken, Kestel’de mevcut başkan Emin Elüstü ise güven tazeledi. Kongreye; Genel Başkan Yardımcısı Bursa Milletvekili Ahmet Erozan, İl Başkanı Selçuk Türkoğlu, GİK ve MDK Üyeleri, İlçe Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri ve partililer yoğun ilgi Gösterdi.

Kongrelerde Genel Başkan Yardımcısı Erozan; “Ekonomik yangından kurtuluşun en İYİ çözümleri partimizin ekonomik programlarındadır. Türkiye içerde ve dışardaki düşmanları ile savaşırken, ülkeyi yönetenler vatandaşlarımızı bir ekonomik bataklığa sürüklediler. Az kaldı!” dedi.

İl Başkanı Türkoğlu; “Bursa’nın her ilçesindeyiz ve oynanan tüm oyunları da bozarak tek kale maç devrini bitirdik. Az kaldı!” dedi.

Gürsu İlçe Başkanı Ersal Kaya; “İlçemizde belediye yatırım adı altında süslü püslü laflarla algı oluşturarak insanları yanlış bilgilerle tertemiz duygularını sömürüyor. Buna bir set çekeceğiz. Az kaldı.”

Kestel İlçe Başkanı Emin Elüstü; “Kestel’in nefes alacak alanlarını betona gömdüler. Bunların hesabını soracağız! Az kaldı.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ