Demokrat Zafer

Gemlik İYİ’de Ertuğrul Yavuz yeniden başkan

İYİ Parti Gemlik İlçe Teşkilatı tek aday olarak seçime giren Ertuğrul Yavuz’u yeniden başkan seçti.

GAZETEABC      gazeteabc.com

İyi Parti Gemlik'te Ertuğrul Yavuz yeniden başkan seçildi
Yoğun katılımın gerçekleştiği kongrede mevcut ilçe başkanı Ertuğrul Yavuz tek aday olarak seçime girdi.
Kongreye İyi Parti Bursa İl Başkanı Selçuk Türkoğlu‘nun katılımının yanı sıra İyi Parti Bursa milletvekillerinden  İsmail Tatlıoğlu ve Ahmet Kamil Erozan yerinde takip etti.

İYİ Parti Gemlik de tek aday olarak seçime giren Ertuğrul Yavuz yeniden başkan seçildi Kongreye İYİ Parti Bursa teşkilatları tam kadro katılması dikkati çekti.

İYİ Parti Gemlik İlçe başkanı Ertuğrul Yavuz seçim sonrası açıklamaları; “Bugün 3. Olağan kongremizi gerçekleştirdik. Öncelikle partimiz için hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz.  Seçimimizi yaptık, çıtayı daha da yükseltmek istiyoruz. Bunun içinde yönetimimize  katılımlar oldu. Mühendisiyle, esnafıyla Gemlik’te her kesimden insanları yönetime kattığını belirten Yavuz;
Sahada sıkmadık el girmedik ev bırakmayacağız
Gemlik, Bursa’nın çok önemli bir ilçesi dolayısıyla bizde çok başarılı bir şekilde 2019 yılından bu yana çalışmalar yapıyoruz.
İsmail bey olsun, Ahmet bey olsun her zaman Ankara’dan bize destek verdiler il başkanımız sağ olsun kadrosuyla geldi Genel İdare Kurulu üyemiz Hasan bey buradaydı. Gençlik Kolları Genel Kordinatörümüz buradaydı. İnşallah önümüzdeki dönemde hem İYİ Partimizi Gemlik’te birinci parti yapmak hem de yerel anlamda da artık burada Gemlik halkının teveccühüne mahsar olmaya çalışıyoruz. Dolayısıyla bunu karşılamak için de kadromuzu hazırladık önümüzdeki günlerde de Gemlik’teki projelerimizi açıklayarak Gemlik halkıyla çalışmalara devam edeceğin aktardı.
GazeteAbc adına Ömer Aydoğdu seçimleri yerinde takip etti.
 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ