Demokrat Zafer

ASUS, NFT platformunu kullanıma sundu

ASUS, yüzde yüz iştiraki ASUS Metaverse Inc. tarafından oluşturulan NFT platformu Art Blackhole’un piyasaya sürülmesiyle Web 3.0’a ilk adımını attı.

Dünyanın lider bilgisayar üreticisi ASUS, ‘Art Black Hole’ isimli yeni NFT platformunu kullanıma sundu. Bu hamle, ASUS’un Web3 alanına yönelik ilk adımı oldu. Ethereum tabanlı NFT’ler için oluşturulan platform, ASUS’un Web3 departmanı ‘Asus Metaverse Inc’ tarafından geliştirildi.

ASUS Metaverse, bu platformla içerik oluşturucularını güçlendirmeyi ve tüm NFT kullanıcıları için güvenilir ve daha derin bir deneyim yaratmayı amaçlıyor. ASUS’un özellikle bulut bilgi işlem, yapay zeka ve blok zincirindeki teknolojik uzmanlığından güç alan ASUS Metaverse, kapsamlı bir Metaverse deneyimi sunacak.

ASUS’un Metaverse’e adım atması hakkında açıklama yapan ASUS COO’su Joe Hsieh, “ASUS, özellikle Web 3.0’ın potansiyeli olmak üzere yeni teknolojilerin ve endüstrilerin geliştirilmesine özen gösteriyor. Bu nedenle, Metaverse’de uzun vadeli faaliyet gösterme kararlılığımızı ilan etmek için yeni bir şirket kurduk. İlk adım, bir NFT platformu oluşturmaktı. Çeşitli alanlardan içerik oluşturucularını yeni ortaklarımız olmaya davet ediyoruz” dedi.

ASUS’tan benzersiz bir NFT metaverse deneyimi

Art Blackhole, NFT içerik oluşturucularına çalışmalarının tanıtımında yardımcı olmak, izleyicileriyle daha iyi bağlantı kurmalarını sağlamak ve eserlerini büyütmeleri için tasarlandı. Ayrıca platform koleksiyoncuların özgün, koleksiyon değeri yüksek sanat eserlerini kolayca satın almalarına yardımcı olacak.

Art Blackhole, içerik oluşturucuların çalışmalarını platformda paylaşmaları için başvurulara açıldı. ASUS Metaverse ekibi, eserleri inceleyip listelenmek üzere onaylamanın yanı sıra, içerik oluşturuculara tavsiye, planlama ve tanıtım hizmetleri de sunacak.

İçerik oluşturucularına özel ayrıcalıklar

Art Blackhole, diğer NFT platformlarından farklı olarak, yalnızca orijinal, yüksek kaliteli, sınırlı sayıda üretilen sanat eserlerinin satılmasını sağlıyor. Tüm çizimler, sanat uzmanları ve ASUS Metaverse ekibi tarafından onaylanıyor.

Art Blackhole’un bir başka benzersiz yanı da, koleksiyonerlerin platformda satın aldıkları NFT’lerin yalnızca dijital görüntüler olmaması, aynı zamanda sahibine özel ayrıcalıklar kazandırması. Platform, kullanıcılarına özel, sergi gezilerinde veya resim kurslarında sanatçılarla etkileşim kurma şansı verecek. NFT sahibi, ayrıca gelecekteki ASUS Metaverse etkinliklerine öncelikli erişime sahip olacak. Bu ayrıcalıklar, içerik oluşturucular için diğer birçok NFT türünün sağlamadığı benzersiz bir satış noktası olurken, hayranlarıyla da daha yakın bir ilişki kurmalarına olanak tanıyor.

Art Blackhone, üst düzey güvenlik sunuyor

Platform, kötü amaçlı saldırılara karşı korumak için ASUS grubu tarafından sıkı güvenlik testlerinden geçmesinin yanı sıra, sözleşmeler de, güvenliği artırmak için üçüncü taraflarca denetleniyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ