Demokrat Zafer

Enplus’ta Black November fırsatları başladı

Multi brand mağaza zinciri olarak müşterilerini daima dünya markalarının en yeni ve teknolojik ürünleriyle buluşturan Enplus, Kasım ayında Black November fırsatları ile yüzlerce üründe cazip avantajlar sunuyor. Kasım ayı boyunca devam edecek kampanya kapsamında tencere setinden döküm tavaya, kahve makinesinden elektrikli süpürgeye dünyaca ünlü markaların yüzlerce ürününde indirimli fiyatlar geçerli olacak.

Premium mutfak ürünleri, küçük ev aletleri ve lüks beyaz eşya sektörlerinde kendi alanında lider 60’tan fazla markanın perakende satışını gerçekleştiren multi brand mağaza zinciri Enplus’ta Black November fırsatları başladı.

Tencere setinden kahve makinesine yüzlerce üründe indirim

Enplus’ın hem fiziksel hem de online mağazalarında Kasım ayı boyunca geçerli olacak Black November kampanyası kapsamında; dünyaca ünlü markaların tencere setleri, düdüklü tencere, döküm tava, kahve makinesi, çaydanlık, elektrikli / kablosuz süpürge, tost makinesi, termos, bıçak seti, buharlı ütü, saklama kabı ve blendar gibi yüzlerce ürünü indirimli fiyatlarla satışa sunuluyor.

Dünyaca ünlü markaların Black November fırsatları Enplus’ın hem fiziksel hem de online mağazalarında 30 Kasım’a kadar devam edecek

Enplus, Türkiye’nin çeşitli illerindeki, ortalama 150 metrekare alana sahip toplam 27 mağazasında, yenilikçi ve mükemmeliyetçi bakış açısıyla müşterilerinin ihtiyaçlarına daima en uygun ve kaliteli çözümleri sunuyor. Enplus; portföyünde yer alan Sage, Jura, Bertazzoni, Sub-Zero, Wolf, Hitachi, Solis, Wüsthof ve Caso gibi alanında dünya devi 60’tan fazla markanın en yeni ve teknolojik ürünlerini tüketicileri ile buluşturuyor; aynı zamanda WMF, Zwilling, Miele ve Staub markalarının da satışlarını gerçekleştiriyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ