Demokrat Zafer

Yayla Agro Gıda MÜSİAD EXPO 2022’de yerini almak için gün sayıyor

Türkiye’nin en geniş kapsamlı karma ticaret fuarı olan MÜSİAD Expo 2022’de sektörün yenilikçi lideri olan Yayla Agro Gıda 3 No’lu salon ve 301 D stantta misafirlerini ağırlayacak.

Pirinç, bakliyat ve işlenmiş gıda sektöründe yenilikçi ürünleri ile tam 26 yıldır öncü bir rol üstlenen Yayla Agro Gıda, 2-5 Kasım tarihleri arasında TÜYAP Kongre merkezinde  düzenlenecek olan MÜSİAD Expo 2022’de yerini almak için gün sayıyor. Yayla Agro Gıda;   Katkısız, koruyucusuz, soğuk zincire ihtiyaç duymadan 36 aya kadar tazeliğini ve lezzetini koruyan yemek hazır serisi ve mutfağın vazgeçilmezleri arasında yerini alan klasik bakliyatları  ile kendi sektöründeki en büyük markalarını bir araya getiren MÜSİAD Expo 2022’de yerini alacak.

Türkiye’de Yayla Globalde Legurme Markası ile Yemek Hazır

Yayla Agro Gıda , sofraların vazgeçilmezi bakliyat ürünlerinden pek çok seçeneğin bulunduğu zengin ürün yelpazesini  ve hayatı kolaylaştıran yeni ürünlerini Müsiad Expo 2022’de müşterilerine sunacak. Türkiye’de “Yayla” Markası  altında Klasik pirinç ve bakliyat ürünlerinin yanı sıra geleneksel ürünleri, katma değeri yüksek ürünlere dönüştüren Yayla Agro Gıda; hitap ettiği hedef kitlenin hayatını kolaylaştıran; Pişir Ye, Isıt Ye, Aç Ye, Aç Kulan kategorileri altında ürettiği ve BPA’sız özel ambalajlarda sunduğu çeşit çeşit ürünlerini  Müsiad Expo 2022’de tanıtacak. Yayla Agro Gıda; Yemek hazır serisine yeni eklediği Türk mutfağının vazgeçilmez lezzetlerinden Sebzeli Tavuk Sote, Tavuklu Pirinç Pilavı, Etli Özbek Pilavı,  Zeytinyağlı Börülce Yemeği, Zeytrinyağlı Yeşil Mercimek yemeği  ve  sofraların en güzel eşlikçilerinden  Yeni Salata Hazır Serisini de Müsiad Expo 2022’de sergileyecek.

“Legurme” Markası ile Global perakende kanallarında kendi kategorisinde önümüzdeki 10 yıl içinde dünyanın sayılı  Türk markaları arasına girmeyi planlayan Yayla Agro Gıda, Türk Gastronomisini dünyaya tanıtan  Globaldeki gücü Legurme markası  ile 65 den fazla ülkeye ihracat yapıyor. Legurme markası altında “Ready to Eat” ürün ailesini Isıt Ye, Aç Ye ve Aç Kulan grupları altında BPA’sız ambalajlarda katkısız ve koruyucusuz üreten   Yayla Agro Gıda Önümüzdeki 10 yıl  içinde değişen tüketici alışkanlıklarına uygun inovatif yatırımları ile ihracat yaptığı   ülke sayısını 100’e çıkartmayı hefefliyor.

DCIM100MEDIADJI_0138.JPG

Ankara ve Mersin’de yer alan fabrikalarında toplamda  85.000 m2 alan üzerinde üretim yapan ve sektörün ilk ve tek Ar-Ge merkezine sahip olan Yayla Agro Gıda; yılda 35 milyon paket hazır yemek kapasitesi, 1 milyon ton üretim kapasitesi, yurtiçi pazarda 81 ilde  60 binin üzerinde perakende noktası ve globalde , 500 milyon dolar dış ticaret hacmi ile faaliyetlerini sürdürüyor.   20 Mayıs 2022 tarihi itibariyle YYLGD Bist kodu ile halka açıldı. Halkla açılma motivasyonlarından biri olan  Niğde fabrikanın,  5. Organize Sanayi Bölgesinde  127.000m2 arsa üzerine kurulması için çalışmalara başlandı. Birinci fazda 40.000m2 alan üzerine tesis kurmayı planlayan Yayla Agro Gıda; Niğde tesisinde fonksiyonel gıda ile birlikte katma değerli ürün ailesini büyütecek. Tüm tesislerinde değişen tüketici ve tüketim alışkanlıklara uygun  geleceğin geleneksel lezzetlerini üretmeye ve geliştirmeye devam edecek olan firma daha sağlıklı bir dünya için var gücü ile çalışmaya, öncü şirket kimliğini yeni ürünleri ile sürdürmeye devam edecek.

Yayla Agro Gıda Yeni ve birbirinden lezzetli ürünleri, yenilikçi yatırımları ile Yayla Agro Gıda 2- 5 Kasım tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezinde 3 no’lu salon ve 301 D stantta ziyaret edilebilecek.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ