Demokrat Zafer

Soğuk havalara meydan okuyan lezzet; Bağışıklık Pınarım!

Türkiye’nin ilk ambalajlı suyunu üreten Pınar Su ve İçecek şimdi de fonksiyonel suyu Bağışıklık Pınarım ile C vitamini ihtiyacının yüzde 100’ünü, çinko ihtiyacının yüzde 37,5’ini karşılayarak, soğuk havalarda bağışıklık sisteminin korunmasına yardımcı oluyor. İlave şeker içermeyen Bağışıklık Pınarım, üstelik vegan sertifikalı.

Sağlıklı yaşam konusunda bilinç ve fakındalığın artmasıyla, yiyecek ve içecek tercihleri de değişiyor. Fonksiyonel sular, sağlıklı içecekler tercih eden veya su içerken aynı zamanda bağışıklığını da desteklemek isteyenlerin vazgeçilmezi olmuş durumda. Avrupa ve Amerika wellness dünyasında önemli bir yere sahip olan fonksiyonel içecek kavramına Türkiye’de de büyüyen bir ilgi söz konusu. Fonksiyonel içecekler, su ihtiyacını karşılarken düzenli olarak tüketildiğinde, kronik rahatsızlıklara yakalanma oranını düşürmeden biyolojik savunma mekanizmalarını güçlendirmeye kadar çeşitli faydalar sağlıyor.

İçeriğinde zencefil ve çinko bulunduran Pınar Bağışıklık Pınarım, güçlü içeriği sayesinde günlük C vitamini ihtiyacının yüzde 100’ünü, çinko ihtiyacının da yüzde 37,5’ini karşılıyor. Böylece bağışıklık sisteminizi ve vücudunuzu korumaya yardımcı oluyor. Doğal kaynak suyundan üretilen, şeker ilavesiz Bağışıklık Pınarım, Uluslararası Vejeteryanlar Birliği tarafından aldığı V-label vegan sertifikasına da sahip.

https://www.pinarsu.com.tr

Pınar Su & İçecek Hakkında: 1984 yılında Yaşar Holding çatısı altında temelleri atılan %100 Türk sermayeli Pınar Su & İçecek, Pınar Şaşal markasıyla Türk tüketicisini ilk kez ambalajlı suyla tanıştırdı. Yıllar içerisinde attığı stratejik adımlarla farklı içecek kategorilerinde portföyüne yeni ürünler ekleyen marka, bu adımlarla pazardaki konumunu daha da güçlendirdi. NSF (Amerika menşeili Ulusal Sağlık Kuruluşu) tarafından onaylanan ilk Türk su markası olarak bugün 30’a yakın ülkeye ihracat yapan Pınar Su & İçecek, sürekli geliştirilen teknolojik altyapısıyla mevcut ve yeni içecek kategorilerinde yakaladığı tüketici memnuniyetini en üst seviyeye taşımak amacıyla sektöre yön veren, sürdürülebilirlik odağındaki yenilikçi çalışmalarına tüm hızıyla devam etmektedir. Sürdürülebilirlik yaklaşımı kapsamında “Enerji ve İklim Değişikliği”, “Su Kullanımı ve Atık Su Yönetimi”, “Atık Yönetimi”, “Sağlık ve Güvenlik” ve “Toplumsal Katkı” olmak üzere kendisine beş öncelikli alan belirleyen Pınar Su ve İçecek, “Sıfır Atık Belgesi”ne sahiptir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ