Demokrat Zafer

CANTIK EKSPRESS ile Damağınıza Bir Tat Bırakın!

Bursa’nın damak tadını değiştirecek olan CANTIK EKSPRESS; İzmir Yolu’nda yoğun ilgiyle açıldı. Alaattin Mahallesi’nin en işlek caddesi olan AyFatma Caddesi No 15 adresinde Özdilek AVM’ye komşu olan Bursa’nın yeni lezzet durağı CANTIK EKSPRESS’in açılış kurdelesini Memleket Partisi Bursa İl Başkanı Hasan Yıldırım, Memleket Parti İlçe Başkanları ile birlikte dualarla kesti. Bursa’nın tanınan sanayici ve iş insanı Okan Hallemoğlu, işletmeci Ferdi Paylan ve ünü çevre illere taşan cantık ustası Murat Gül’ün ortaklığında kurulan yeni firmanın en büyük hedefi 3 yıl içinde zincir işletmelere kapı açmak. 1 milyon yatırım bedeli ile harcanan yeni tesisin ortaklarından olan Okan Hallemoğlu; “Bursa’da bu tesisi açmak için 1 yıldır gayret gösteriyoruz. Amacımız Bursamıza yeni bir marka değeri daha katmak. İnşallah Bursa’da yeni damak tatları oluşturacağız. Öncelikle sizlere ortaklarım Murat Gül ve Ferdi Paylanı tanıtmak istiyorum ve onlar için koskoca bir alkış istiyorum. Aylar önce bu üç ortak yola çıktıklarında akıllarında sadece her şey güzel olacak fikri ve kalplerinde bu Memleketimizin güzel insanları için hem güzel ve lezzetli , hem yerel hem geleneksel bir cantık restoranı açmak vardı. ye ve git tarzı olacak bu restoran inşaat aşamasında biraz ekonomik koşullardan biraz da işin gelenekselliğinden karma aynı Türkiye gibi hem doğu hem de batının sentezi olarak sizin huzurlarınıza ıste bu haliyle ortaya çıktı. Dostluk , güven , bilgi , beceri ve ustalık ve tecrübelerin harmanlandığı bu ilk restoran ve markamızın gelecek vizyonun da olan şubeleşmeyi de düşünerek üst katımızı idari merkez ofis olarak bıraktık .

Bursa ya sadece yeni bir restoran markası kazandırmadık bir kültürü yaşattık. ve aslında markanın ruhunda bir melez var . Geleneksel ve aslında geleneksel olanın yeniden uyarlandığı bir modern bir melez karışım . Örnek vermek gerekirse restoran müsterinin rahatça salınabildiği tıpkı ye ve git fast foodlarda olduğu gibi bir kasa alanı , alışveriş merkezlerinde rastlanabilecek bir tabure ve masa alanı hem iç hem de dışarda oturabilme imkanı hem klimalı hem de klimasız , hem sigara içilebilir alan hem de içilmez alan , hızlı yemek hem de ilk çayın bedava olması . Bugün buraya sadece bir restoran açılışı yapmak üzere toplanmadık. Bugün bu mekan da kutlanan şey ; sadece bir hayalin gerçeğe dönüşmesi de değil ; bugün burada ortaklık ve dayanışma duygusu ile nelerin başarılabileceğini sizlere anlatmak . Türk toplumunda tüm girişimciler , ticari hayatta ve hatta aile hayatlarında dahi bir Avrupalı girişimcinin asla uğraşmayacağı bir sürü zorluklarla mücadele ederler. Bunların en başında önyargılar , takım oyununa bilmemezlik ve bencillik , şahsi ihtiraslar , kadercilik gibi geleneksel yaklaşımlar . Mesela çok ilginç” birlikten kuvvet doğar ” sözü de ” Ortak atın beli sakat olur ” da bu toplumun bilişsel genlerinde var . Bizler ise , ticari ortaklıktan önce fikri ve siyasi yol arkadaşlığı ve fikir birliği olan insanlarız. Bir olmanın diri olmanın neticesi olarak karşınızdayız . Kader siz neyi arzulayıp çabalarsanız ve ondan vazgeçmezseniz kader odur . O kaderiniz olur . Biz ortak aklı ortak cabalarla yükleri böluşmeyi , şirketler ve kurumlar oluşturmayı , dayanışmayı tercih ettik . Sevgiyi dayanışmayı ve her şeye rağmen birlikte olmak idaresini ortaya koyduk. Umarım kalıcı bir eser bir marka ve zihinlerde ve ruhlarda kalıcı izler . Şu dünya kubbesinde hoşça sedalar bırakmayı başarabiliriz. Tanrı bizleri doğru yoldan ,Ticari hayatımızda adalet ve hakkaniyetten ayırmasın .
Lafı uzatmadan bizi yalnız bırakmayan tüm dostlarımızı ailemize ve tüm partili dostlarımıza tüm Bursalılara teşekkurlerimi sunarım . Beni yetistiren Annem Neriman Hallemoglu na ve rahmetli babam Nedim Hallemoğlu ve karakterime şekil veren Darüşşafaka Eğitim kurumlarına ve tabi ki eşim Saadete ve ortaklarıma teşekkür ederim.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ