Demokrat Zafer

CHP YILDIRIM; YILDIRIMIN HER SOKAĞINDA UMUDU YEŞERTTECEĞİZ!

CHP Yıldırım meydanlara indi! CHP İlçe Başkanı Nihat Yeşiltaş; “Ülkeyi yönetenler vatandaşın ve esnafın, sorunlarını çözmek yerine; algı oluşturup, propaganda yapıp, suni gündemler oluşturmaya devam ediyor. Ülkenin gerçek sorunlarına sırtını dönen saray, eve ekmek götüremeyen yurttaşın feryadını ‘abartılı’ bularak vatandaşın sesine kulak vermemeye devam ediyor. Krize çare bulamayan saray, çözümü gerçeği inkar etmekte buluyor. Fakat biz durmayacağız, vatandaşın feryadını duyurmaya devam edeceğiz.

Davutdede mahallemizde, Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Belediye Meclis Üyelerimiz Ali Haydar Efe , Cemil Ocak , Kadın Kolu Başkanımız Nigar Savaşkan Bölüker ve yönetimi, Gençlik Kollarımız, Mahalle Sorumlumuz Erdoğan Tarhan ile birlikte ziyaretlermizi gerçekleştirerek, esnafımızın ve vatandaşımızın gerçek gündemini dinledik, dertlerine ortak olmaya çalıştık ve çözüm önerilerimizi anlattık. Ayrıca,Kadın Kolları Başkanımız Nigar Bölüker ve yönetimi öncülüğünde parti projemiz olan “Aile Destekleri Sigortası” kapsamında ev ziyaretleri gerçekleştirilerek, ev kadınlarına proje hakkında bilgi verilerek, çözüm önerileri anlatıldı.
Her geçen gün esnaf ve vatandaşlarımızla yaptığımız görüşmelerde gördüğümüz manzara korkunç ve içler acısı bir durumu gözler önüne seriyor. Hiç bu kadar dramatik bir görüntüyle karşılaşmadığımızı söyleyebilirim. Vatandaş da , esnaf da değişim diyor. Umudunuzu kaybetmeyin, bizim hedefimiz herkes için çalışan, ülke için çalışan, alın teri döken, döktüğü alın terinin karşılığını alan herkes için çalışmak bizim boynumuzun borcudur. Bunu mutlaka birlikte hayata geçireceğiz. Geliyor gelmekte olan. Sakın unutmayın. Az kaldı göreceksiniz; hep beraber Türkiye’yi aydınlığa çıkaracağız.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ