Demokrat Zafer

Deva Partisinden 2 günlük Halkla İlişkiler Çıkarması

Deva Partisi Bursa İl Başkanlığı Bursa’da Genel Başkan Yardımcıları ile birlikte düzenlediği programlarına devam ediyor. Bu kapsamda neredeyse her hafta bir genel başkan yardımcısı ile Bursa’da etkili saha ziyaretlerine devam ediyorlar.

Bu hafta siyasete REFAH Partisinde başlamış  , ardından Ak Parti’de milletvekilliği yapmış , DEVA Partisi Kurucusu ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı M. Emin Ekmen 2 günlük program için Bursa’ya geldi.

Oldukça yoğun bir program ile sivil toplum ve basın ziyaretleri gerçekleştirilen programda ilk gün Emek Pazar Yeri ziyareti , Dicle Vakfı, Muş Eğitim Vakfı , Siirtliler Derneği ve Balgöç ziyaretleri yapıldı.

Akşam ise M. Emin Ekmen oldukça geniş katılımlı bir teşkilat toplantısında il yöneticileri ve ilçe teşkilatları ile bir araya geldi.

İkinci gün ise Yıldırım ilçesinde ağırlıklı olarak doğu ve güneydoğu illerinin sivil toplum temsilcilerinin davetli olduğu bir kahvaltı organizasyonunda Muş , Erzurum , Diyarbakır , Batman , Mardin , Siirt hemşeri dernekleri ile kanaat önderleri ile bir araya geldi.

Gün sonunda ise Batmanlılar Derneği ile Mardinliler Derneği ile program tamamlandı.

Bursa izlenimleri hakkında M. Emin Ekmen : “Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan ve bizler Türkiye’nin 7 bölgesi , 81 ilinde siyaset yapabiliyoruz. Bunu yapabilen başka bir siyasi parti yok. Türkiye’nin geleceği için tüm kesimlerle oturup konuşabilen gerçek anlamda demokrat bir partiyiz. Bu çabalarımızın Bursa’da da değer gördüğünü Ankara’dan da izliyorduk. Bursa il başkanlığımız planlı ve sistematik çalışmalarla ilçelerimizle birlikte sahada oldukça başarılı işler yapıyor. 2 günlük yoğun programda da yakından şahit olma fırsatımız oldu. Tabi teşekkürün büyüğü de vatandaşımıza , bizi 2 gün boyunca ağırlayan sivil toplum başkanlarına , onların kıymetli üyelerine. Siz miting yaparsınız , alan boş kalır , kahvaltı organize edersiniz kimse gelmez. Ama Bursa’da gördük ki vatandaş Deva’ya sahip çıkıyor , destekliyor. Ben 2002 yılına benzer bir değişim bekliyorum. DEVA’yı hem Türkiye’de hem de Bursa’da çok farklı noktada göreceksiniz.” dedi

İl Başkanı Serkan Özgöz ise “Genel Başkan Yardımcımız çok tecrübeli bir isim. Genç yaşta siyasete başlamış. Bizim de kadrolarımız siyasette yeni biliyorsunuz. Özellikle teşkilat toplantısı çok faydalı geçti. Başkanımızın tecrübelerinden faydalandık. Sahada ciddi bir teveccüh var. Gayretimiz bu ülkenin daha adil , daha iyi yönetilmesi için. Mutlu, huzurlu , zengin , geçim derdinin olmadığı bir Türkiye için yorulmadan çalışmaya devam ediyoruz. Programa destek olan tüm teşkilat mensuplarına ve katılarak teveccüh gösteren bizi ağırlayan sivil toplum başkanlarımıza teşekkür ediyoruz. ” Dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ