Demokrat Zafer

DR. ROBERT A. GLOVER’IN ÇIĞIR AÇAN KİTABI EFENDİ ADAMIN TOKSİK KIRILGANLIĞI, EPSİLON LOGOSUYLA ŞİMDİ TÜRKÇE’DE!

Efendi Adam Sendromu’na dair çalışmalarıyla birçok insanın hayatını değiştiren Dr. Robert A. Glover, Efendi Adamın Toksik Kırılganlığı adlı kitabında “efendi adamların” pek de “efendice” olmayan özelliklerine parmak basıp bu sendromu yaşayanların eline bir ayna tutuşturuyor ve onları kendileriyle yüzleştiriyor. Epsilon, Glover’ın dünya çapında farkındalık yaratan ve ülkemizde de merakla beklenen kitabını Türkçe’de ilk kez okurlara buluşturuyor. Erkeklerin duygusal sağlığı ve gelişimi üzerine yazılmış devrim niteliğindeki Efendi Adamın Toksik Kırılganlığı, içindeki veya çevresindeki “efendi adamı” keşfedip başarı, mutluluk ve sevgi dolu bir hayatın kapılarını aralamak isteyenler için eşsiz bir rehber.

Deneyimli psikoterapist Dr. Robert A. Glover, Efendi Adamın Toksik Kırılganlığı adlı kitabında, psikolojide önemli bir yeri olan ancak üzerinde yeterince durulmayan, başkalarını memnun etmek için çok uğraşırken kendi ihtiyaçlarını ihmal ederek mutsuzluğa ve kırgınlığa neden olan Efendi Adam Sendromu’nu kapsamlı şekilde ele alıyor. Glover, “Ne yaparsam yapayım, mutlu edemiyorum, mutlu olamıyorum.” “Kadınları anlamak zor!” “Kadınlar neden efendi adamları sevmiyor?” gibi cümleleri dilinden düşürmeyen; günün sonunda kendini hüsrana uğramış kara kara düşünürken bulan; benzer senaryoları yaşayıp mutsuz olan; sürekli mağdur hisseden ama yine de her şeyi dört dörtlük yaptığına kesinlikle emin olan erkekleri, aynayı artık kendilerine çevirmeye çağırıyor. Uzman psikoterapist, “efendi adamların” pek de “efendice” olmayan özelliklerine parmak basarak bu sendromu yaşayanları kendileriyle yüzleştiriyor:

  • Efendi adam sorun çözer ve ilgilidir ama almak için verir.
  • Çatışmadan kaçınır ve uysaldır ama pasif-agresif patlamalarla karşılaşmanız an meselesidir.
  • Herkes için en doğruyu yapmaya çabalar ama kendisi için en doğru olanın ne olduğu hakkında hiçbir fikri yoktur.
  • Kaba saba erkeklerden farklı olduğuna inanır ama bilmiyor ki… Çılgının tam tersi yine çılgındır.
  • Doğruyu yaptığına öyle emindir ki aşkta, işte ve hayatta hep kaybeden tarafta olmasının suçlusu muhakkak başka biridir. Dolayısıyla mutsuz, yalnız ve öfkelidir.

Efendi Adamın Toksik Kırılganlığı, bu tanımlarda kendini, bir arkadaşını, sevgilini veya eşini gören herkesin okuması gereken bir kitap. Dr. Robert A. Glover tüm dünyada çok konuşulan kitabında bu sendroma sahip erkeklere gerekli bilgi ve araçları sunarak, onay aramayı bırakıp hayatta istediklerini elde etmeye nasıl başlayacaklarını açıklıyor.

Dr. Robert A. Glover’ın kaleme aldığı, Mehmet Gürsel’in dilimize çevirdiği Efendi Adamın Toksik Kırılganlığı, Epsilon logosuyla raflarda ve internet satış sitelerinde!

  1. ROBERT A. GLOVER HAKKINDA

Efendi Adam Sendromu hakkında dünya çapında farkındalık yaratmış olan Dr. Robert A. Glover, kitapları, online dersleri, atölye çalışmaları, makaleleri, danışmanlığı ve terapi gruplarıyla dünyanın her yerinden birçok kadının ve erkeğin hayatını değiştirdi. 2012 yılında TPI University (Total Personal Integration University) adını verdiği danışmanlık merkezini kurdu. Burada Efendi Adam Sendromu ve benzer konular üzerine eğitimler verip kurslar düzenliyor. Dr. Glover, çalışmalarının bir sonucu olarak binlerce efendi adamı pasif, kurban psikolojisine hapsolmuş, öfkeli ve küskün adamlardan güçlü ve kendiyle barışık adamlara dönüştürmeye devam ediyor. Şu an yaşamını Meksika’da Puerto Vallarta’da sürdürüyor.

Bilgi için:         epsilonyayinevi.com

instagram.com/epsilonyayinevi

facebook.com/EpsilonYayinevi

twitter.com/epsilonYayinevi

youtube.com/channel

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ