Demokrat Zafer

Aklan mı? Yıldırım mı? Memleket Rüzgarı!

Memleket Partisi Bursa 21 Ağustos’ta olağanüstü kongreye gidiyor. Kongrede mevcut başkan Güner Aklan ve Hasan Yıldırım İl Başkanlığı için yarışacak.

bursadabugun.com

Memleket Partisi Bursa'da kongre heyecanı! Aklan mı? Yıldırım mı?

Memleket Partisi Bursa 21 Ağustos’ta olağanüstü kongreye gidiyor. Kongrede mevcut Başkan Güner Aklan ve Mudanya İlçe Başkanı Hasan Yıldırım, Bursa İl Başkanlığı için yarışacak.

Kulislerde Mudanya İlçe Başkanı Hasan Yıldırım’ın ismi il başkanlığı için konuşulurkenmevcut Başkan Güner Aklan olağanüstü süreci ‘seçimler öncesi yenilenme‘ olarak değerlendirdi.

MEMLEKET’İN BAYRAĞI BURSA’DA DALGALANACAK

Hasan Yıldırım, öncelikli hedefinin Memleket Partisi’ni Bursa’da iktidara taşımak hedefiyle yola çıktığını belirterek, kendisine duyulan güveni boşa çıkarmayacağını ifade etti. Yıldırım, “Bursa’da yerel yönetimlerde Memleket Partisi’nin bayrağını dalgalandırmak için adayım” şeklinde konuştu.

Memleket Partisi Mudanya İlçe Başkanlığı da, sosyal medya hesabından “Göreve geldiğimizden beri Memleket için Yıldırım‘ hızıyla çalıştık, çalışmaya da devam edeceğiz. Durmak yok yola devam; birlikte başaracağız” mesajıyla birlikte Hasan Yıldırım ve yönetiminin yaptıklarını kısa video ile paylaştı.

“YENİLENME KONGRESİ”

Bursa İl Başkanı Güner Aklan ise, seçimlere hazırlık amacıyla kadrolarını yeniden oluşturmak isteyenler için böyle bir karar alındığını söyledi.

Başkan Aklan, İl Başkanlığı’ndaki olağanüstü genel kurul sonrasında Bursa’da yeni ataması yapılan OsmangaziNilüferGemlik ilçelerinin olağan genel kurullarini yaparken, bu ilçelerin dışında kadrolarını yenilemek isteyen bazı ilçelerin de ‘olağanüstü‘ sürece katılacağını söyledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ