Demokrat Zafer

Intel Arc Pro GPU Ürünlerini Tanıtıyor

Intel, Arc Pro A serisi GPU’ları piyasaya sürüyor ve mobil ve masaüstü iş istasyonu ürünlerini detaylandırıyor.

Intel bugün, Intel® Arc™ Pro A serisi profesyonel GPU’ları tanıttı. İlk ürünler, mobil form faktörleri için Intel Arc Pro A30M GPU ve küçük form faktörlü masaüstü bilgisayarlar için Intel Arc Pro A40 (tek yuvalı) ve A50 (çift yuvalı) GPU’lar. Bunların tümünde dahili ışın izleme donanımı, makine öğrenmesi yetenekleri ve endüstride bir ilk olan AV1 donanım kodlama hızlandırma özelliği bulunuyor.

Intel Arc Pro A serisi grafik ürünleri; mimarlık, mühendislik ve inşaat (AEC) ile tasarım ve üretim (D&M) endüstrilerindeki ileri gelen profesyonel yazılım uygulamalarıyla sertifikasyonları hedefliyor. Ayrıca Blender gibi medya ve eğlence (M&E) uygulamaları için de optimize edilen Intel Arc Pro GPU’lar, Intel® oneAPI Rendering Toolkit’te yer alan ve endüstri lideri işleme (render) araçlarında yaygın olarak benimsenen ve entegre edilen açık kaynak kütüphanelerini çalıştırıyor.

Intel Arc Pro GPU’lar bu yılın sonlarından itibaren önde gelen mobil ve masaüstü ekosistem ortaklarından temin edilebilecek.

8-11 Ağustos tarihleri arasında SIGGRAPH‘a katılan geliştiriciler ve içerik oluşturucular, Intel Arc Pro sistemleri ve Intel oneAPI Rendering Toolkit kullanılarak yapılan demoları 427 numaralı Intel standında görebilirler.

Intel Hakkında

Intel (Nasdaq: INTC), dünyayı değiştiren teknolojisiyle endüstride bir lider konumundadır ve küresel ilerlemeyi kolaylaştırarak yaşamları zenginleştirir.  Moore Yasası’ndan ilham alarak, müşterilerimizin en büyük zorluklarının üstesinden gelmelerine yardımcı olmak, yarı iletkenlerin tasarımını ve üretimini sürekli olarak geliştirmek için çalışıyoruz.  İşletmeleri ve toplumu iyileştirmek için verilerin potansiyelini, yapay zekayı, bulut, ağ, uç ve her tür bilgi işlem cihazına dahil ederek açığa çıkarıyoruz.  Intel hakkında ayrıntılı bilgiyi şu adreslerde bulabilirsiniz: newsroom.intel.com ve intel.com.

© Intel Corporation. Intel, Intel logosu, Intel Arc Graphics ve tüm diğer Intel işaretleri, Intel Corporation ya da yan kuruluşlarının ticari markalarıdır. Diğer isimler ve markalar başkalarının mülkiyetinde olabilir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ