Demokrat Zafer

BEŞ KİŞİYE KALDIRILAN BEŞ KADEH ve BİR ÖMRÜN HİKÂYESİ… ANNE GRIFFIN’İN ÇARPICI ROMANI SÖZLER TÜKENDİĞİNDE, EPSİLON LOGOSUYLA RAFLARDA!

İrlandalı yazar Anne Griffin’in ilk romanı olmasına rağmen gözlem gücü ve ustaca hikâye anlatımıyla tüm dünyada çok büyük övgüler alan ödüllü ilk romanı Sözler Tükendiğinde, şimdi Epsilon logosuyla Türkçe’de! Sözler Tükendiğinde, ömrünün son demlerine gelmişken bir barda, hayatını tanımlayan beş kişiye kaldırdığı beş kadehle hayatını özetleyen Maurice Hannigan’ın sıcak, hüzünlü ve zaman zaman gülümseten hikâyesi… Tüm pişmanlıkları, kayıpları, düşmanlıkları, aşkları ve zaferleriyle hayatını anlatan Hannigan’ın hikâyesi, yüreğinize dokunacak.

Epsilon, Anne Griffin’in çok beğenilen ve John McGahern En İyi Kurgu Ödülü’ne layık görülen Sözler Tükendiğinde adlı romanını, Tuğçe Aysu Gümüş’ün çevirisiyle edebiyatseverlerle buluşturuyor.

“Hatırlamak için buradayım; olduklarımı ve bir daha asla olamayacaklarımı.”

Hayatınızı özetleyecek beş kişi seçmeniz gerekse kimleri seçerdiniz? Her birine kadeh kaldıracak olsanız onlara ne söylerdiniz? Ve sözler tükendiğinde, kendinizle ilgili neleri fark ederdiniz? Seksen dört yaşındaki Maurice Hannigan, İrlanda’da küçük bir kasabadaki büyük bir otelin barında oturuyor. Her zamanki gibi tek başına ama bu gece başka… Beş farklı içki ısmarlayan Maurice Hannigan her biriyle, kendisi için hayati önem taşıyan bir kişiye kadeh kaldırıyor: Ağabeyi, kızı, baldızı, oğlu ve karısı… Yürekleri ısıtan bu güçlü anlatımda Maurice Hannigan’ın sesi, sözler tükendikten sonra bile uzun süre sizinle kalacak.

Man Booker ödüllü Deniz ve New York Times çoksatanı Time Pieces kitaplarının yazarı John Banville, romanla ilgili Sözler Tükendiğinde, koskoca bir dünyayı küçücük bir ana sığdırıyor. Maurice Hannigan harikulade bir karakter ve onun hem acı hem de tatlı hikâyesi akıllardan uzun süre çıkmayacak. Anne Griffin gerçekten nadide bir mücevher yaratmış,” yorumunu yapıyor.

Anne Griffin’in kaleme aldığı Sözler Tükendiğinde, Epsilon logosuyla raflarda ve internet satış sitelerinde!

Bilgi için:         epsilonyayinevi.com

instagram.com/epsilonyayinevi

facebook.com/EpsilonYayinevi

twitter.com/epsilonYayinevi

youtube.com/channel

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ