Demokrat Zafer

PİNHANİ, UMUT DOLU ŞARKILARIYLA 23 EYLÜL’DE KÜÇÜKÇİFTLİK PARK’TA!

Alternatif rock’ın en sevilen gruplarından Pinhani’nin melodileriyle içimizi ısıtan, sözleriyle umut veren, sadeliğiyle yüreklerimize iyi gelen şarkıları 23 Eylül Cuma akşamı KüçükÇiftlik Park’tan İstanbul’a yayılacak! Pinhani “Dünyadan Uzak”, “Bilir O Beni”, “Ne Güzel Güldün”, “Dön Bak Dünyaya”, “Sevmekten Usanmam” gibi daha ilk dinleyişte akıllara kazınan ve çok sevilen şarkılarıyla İstanbulluları şehrin stresinden uzaklaştıracak. URU ve SetArt Organizasyon’un ortaklaşa gerçekleştireceği konserin biletleri Biletinial ve Biletix’te!

Şehrin eğlence merkezi KüçükÇiftlik Park, 23 Eylül 2022 Cuma akşamı sahnesinde Türk alternatif rock müzik grubu Pinhani’yi ağırlayacak. 2004 yılında kurulan Pinhani konserde, tüm müzik camiasının diline dolanan “Dünyadan Uzak” teklisinin yanı sıra ilk albümlerinden günümüze kadar en sevilen şarkılarını seslendirecek. Vokalde Sinan Kaynakçı, gitarda Akın Eldes ve Eray Polat, klavye ve bas gitarda Selim Aydın, davulda Hami Ünlü’nün yer aldığı grup, pandemi döneminde evde kaydettikleri yeni şarkılar ve eski şarkılarından oluşan “Küçük Bi Evde” adlı albümlerini 2021 yılında dijital platformlarda yayınladı. Pinhani’nin son dönemde yayımladığı “Bilir O Beni” ve “Kimse Görmesin Seni” teklileri de sevenlerinden tam not aldı.

URU ve SetArt Organizasyon’un ortaklaşa gerçekleştireceği konserin biletleri Biletinial ve Biletix’te!

Bilgi için:              instagram.com/kucukciftlikpark

kucukciftlikpark.com

twitter.com/KucukCiftlik

KüçükÇiftlik Park HAKKINDA:

İstanbul’un kalbinde yer alan KüçükÇiftlik Park, 17. yüzyıldan beri şehrin kültür ve eğlence merkezi. Günümüze kadar mesire alanı, hasbahçe, gazino ve lunapark olarak İstanbulluları ağırlayan mekan, bugün kurumsal etkinliklerden lansmanlara, fuarlardan davetlere, düğünlerden dev konserlere, tüm sahne sanatlarından sergilere kadar ses getiren etkinliklerin yapıldığı çok amaçlı bir etkinlik merkezi olarak hizmet vermektedir. Yaz sezonunda etkinliklerin ihtiyacına göre düzenlenebilen 17.000 kişi kapasiteli alanı, kış sezonunda ise 4.500 kişi kapasiteli kapalı alanı ile şehrin ihtiyacına cevap vermektedir. 2000 metrekarelik çim alana sahip KüçükÇiftlik Bahçe ise yaz sezonunda ayrı bir alan olarak hizmete açılmaktadır.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ