Demokrat Zafer

Turkcell Vadi’de ‘Yıldızlı Geceler’ Konser Serisinde Oğuzhan Koç Rüzgarı

Türkiye’nin İlk Ödüllü Açıkhava Mekanı Turkcell Vadi’de ‘Yıldızlı Geceler’ Konser Serisinde

Oğuzhan Koç Rüzgarı

Üç yıldır Türkiye’nin en önemli sanatçılarının sahne aldığı, Türkiye’nin ilk ödüllü açık hava mekanı TURKCELL VADİ’de gerçekleştirilen ‘Yıldızlı Geceler’ etkinlik serisinde bu akşam Oğuzhan Koç sahne aldı. Koç’u, uzun aradan sonra İstanbul’da verdiği ilk konserinde nişanlısı Demet Özdemir de yalnız bırakmadı.

Vadistanbul, SM Production ve Atlantis Yapım iş birliğiyle ‘Turkcell Vadi’de ‘Turkcell Yıldızlı Geceler’ etkinlik serisi, 5 Ağustos Cuma akşamı Türkiye’nin en iyi söz yazarı ve bestecileri arasında yer alan çıkardığı şarkılar dinlenme rekorları kıran Oğuzhan Koç’u ağırladı. Sanatçı herkesin kalbine dokunan şarkılarıyla hafızalarda yer edinecek bir konsere daha imza attı.

İlk iki şarkıdan sonra dinleyicilerine “hoş geldiniz” diyen Oğuzhan Koç, sözlerini “bugün benim için çok daha anlamlı, çünkü müstakbel eşim beni dinlemeye geldi” ve arkasından da seyiriclere “Beni ilk kez dinlemeye gelenler var mı?” diye sordu. Çok sayıda “evet” yanıtının ardından, “Tekrar hoş geldiniz, umarım keyifler yerindedir. Benim için çok kıymetlisiniz bu akşam çok eğleneceğiz ‘diyen şarkıcı salonu alkışlara boğdu.

Sohbetin ardından şarkılarına devam eden Oğuzhan Koç, geniş repertuarı ve eğlenceli şovuyla kendisini dinlemeye gelenlere unutulmaz bir gece yaşattı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ