Demokrat Zafer

Merve Boluğur için çok üzülüyorum, destek almalı!

Ünlülerin iletişim danışmanı Özgür Aras Muhalif’in bu haftaki konuğu oldu. Özgür Aras’la, sanat dünyasından, parasını nasıl değerlendirdiğine, yeni kitabından, rol modellerine çok keyifli bir sohbet gerçekleştirdik…

www.muhalif.com.tr

 

Muhalif’in bu haftaki konuğu ışıltılı ve o kadar da karışık bir dünyanın içerisinden, tanıdığımız en başarılı en ünlü isimlerle yolu mutlaka kesişmiş bir isim. Ünlülerin iletişim danışmanı ve yazar Özgür Aras. Aynı anda ciddi ve samimi, özgüvenli ve mütevazi, dobra ve zarif nasıl olunabilir? İzleyin ve siz karar verin….

İşte Özgür Aras’la röportajdan satır başları…

-Altın kuralım “Görmedim duymadım bilmiyorum” yani üç maymun kuralı. Sınırlarını bilmek çok önemli. Benim o renkli dünyadan çok arkadaşım var. Hayatına ortak olduğum çok insan var ama belli bir mesafedeyim. Başarımdaki en önemli şey ve sürdürülebilir olmanın nedenide bu.

-Bazen benim söylediğim bir şeyi karşı taraf başka algılayabiliyor ya da  söyleme şeklim yada ses tonum krize neden oluyor olabilir. O da temsil ettiğim ünlüye sirayet ediyor. -Aleyna Tilki: Çok zeki, istediğini elde edebilecek kapasiteye sahip ve çok şey öğreniyorum ondan.

-Merve Boluğur: Kendisine çok üzülüyorum. Çok iyi bir oyuncu. Ama bence psikolojik destek almalı. Bir derdi var ve kimse onun o derdini anlamıyor.  “Çalıştığım ünlülerin paralarına karışırım” -Yatırım yapıyorum çocukluğumdan beri. Ben paramı biriktirmeyi seviyorum. Kendim gibi çalıştığım ünlülerin de paralarına karışırım. Yani muhakkak yatırım yapın biriktirin diye.  Hala A4 kağıtlarım var  Plan program en önemlisi. Ben bunları yaşayarak deneyimleyerek ve kendime rol model aldığım insanlara bakarak gördüm. Meslek hayatımda çok önemli dört yapraklı yoncam var:…

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ