Demokrat Zafer

ROCK MÜZİĞİN KÜLT GRUBU NEKROPSİ, PARK’TA ROCK SERİSİ KAPSAMINDA 27 AĞUSTOS’TA KÜÇÜKÇİFTLİK PARK’TA!

14 yıldır İstanbul’da rock müziğin kalesi haline gelen KüçükÇiftlik Park’ta 100% Müzik Sunar: Park’ta Rock konserleri, progresif rock sahnesinin en nadide ve kült grubu Nekropsi konseriyle devam ediyor!  Unutulmaz sahne performanslarıyla iz bırakan, kalabalık ve renkli bir dinleyici kitlesine sahip olan Nekropsi’nin Erciyes Şokta, Baba, Foklar, Yok Var, Dedikodu gibi hep bir ağızdan eşlik edilen şarkıları ve soluksuz çaldıkları enstrümantal parçaları 27 Ağustos Cumartesi akşamı İstanbullularla buluşacak. Yüzdeyüz Müzik katkıları ve URU organizasyonuyla düzenlenen konserin biletleri Biletix’te!

Rock müzik dünyasına yeni bir soluk kazandıran 100% Müzik Sunar: Park’ta Rock konser serisi, 2022’nin ilk konserini KüçükÇiftlik Park’ta veren Nekropsi’nin 27 Ağustos’taki performansıyla hız kesmeden devam ediyor.

Progresif ve deneysel müziğin ülkemizdeki önde gelen temsilcilerinden Nekropsi, yayımladığı albümler ve teklilerle, grup üyelerinin enstrüman hakimiyeti, doğaçlamaları ve sürprizlerle dolu sahnesiyle yurtiçi ve yurtdışında geniş bir dinleyici kitlesine sahip. Nekropsi’nin 1996 yılında yayımladığı ilk albümü Mi Kubbesi’ni 2007’de Sayı 2, 2009’da 1998, 2013’te Aylık albümleri izledi. 2018 yılında Sekizler ve Ta Ta Du, 2019’da Dedikodu teklilerini yayınlayan grup, 2020’de ise Helezon adlı tekliyi sevenleriyle paylaştı. Nekropsi, gitarlar ve vokallerde Cem Ömeroğlu ve Gökhan Goralı, davullar ve vokallerde Cevdet Erek, bas gitar ve vokallerde ise Kerem Tüzün’den oluşan kadrosuyla 27 Ağustos Cumartesi akşamı, 14 yıldır İstanbul’da rock müziğin kalesi haline gelen KüçükÇiftlik Park’ta heyecanla beklenen canlı performanslarından birini sergileyecek. Sahnedeki performanslarıyla kendilerinden sıkça söz ettiren grup, yeni şarkılarının yanı sıra uzun zamandır çalmadıkları parçalar ve grubun solo projelerinden kesitlerle sahnede olacak.

Yüzdeyüz Müzik katkıları ve URU organizasyonuyla sezon boyunca devam edecek olan 100% Müzik Sunar: Park’ta Rock konser serisinin biletleri Biletix’te!

Bilgi için:         instagram.com/kucukciftlikpark

kucukciftlikpark.com

twitter.com/KucukCiftlik

KüçükÇiftlik Park HAKKINDA:

İstanbul’un kalbinde yer alan KüçükÇiftlik Park, 17. yüzyıldan beri şehrin kültür ve eğlence merkezi. Günümüze kadar mesire alanı, hasbahçe, gazino ve lunapark olarak İstanbulluları ağırlayan mekan, bugün kurumsal etkinliklerden lansmanlara, fuarlardan davetlere, düğünlerden dev konserlere, tüm sahne sanatlarından sergilere kadar ses getiren etkinliklerin yapıldığı çok amaçlı bir etkinlik merkezi olarak hizmet vermektedir. Yaz sezonunda etkinliklerin ihtiyacına göre düzenlenebilen 17.000 kişi kapasiteli alanı, kış sezonunda ise 4.500 kişi kapasiteli kapalı alanı ile şehrin ihtiyacına cevap vermektedir. 2000 metrekarelik çim alana sahip KüçükÇiftlik Bahçe ise yaz sezonunda ayrı bir alan olarak hizmete açılmaktadır.

URU HAKKINDA:

2007 yılından bu yana etkinlik sektöründe faaliyet gösteren URU, yenilikçi projeler geliştirerek geniş kitleleri kültür-sanat etkinlikleriyle buluşturan çok amaçlı bir organizasyon şirketidir. Gerçekleştirdiği etkinliklerde sunduğu 360 derece hizmetle sektöre alternatif bir soluk getiren URU, kurumsal etkinlik ve lansmanları; konser, parti ve festivalleri; moda tasarım aktivitelerini yenilikçi bir anlayışla tasarlayarak dünya standartlarında bir organizasyon hizmeti vermektedir.

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ