Demokrat Zafer

Turkcell Vadi’de ‘ Turkcell Yıldızlı Geceler’ konserlerinin üçüncü gün konuğu Fatma Turgut

Türkiye’nin ilk ödüllü Açıkhava mekanı Turkcell Vadi’de ‘ Turkcell Yıldızlı Geceler’ konserlerinin üçüncü gün konuğu Fatma Turgut oldu

Üç yıldır Türkiye’nin en önemli sanatçılarının sahne aldığı, Türkiye’nin ilk ödüllü açık hava mekanı TURKCELL VADİ’de gerçekleştirilen ‘Yıldızlı Geceler’ etkinlik serisi, 31 Temmuz Pazar akşamı Fatma Turgut konseriyle devam etti.

Birçok şehirde çok fazla sayıda sahne alma fırsatı yakalayan, kariyeri boyunca birçok reklam müziği seslendiren, ilk albümü “Elimde Dünya”yla büyük ses getiren Fatma Turgut  Temmuz ayının en sıcak günlerini yaşadığımız bu Pazar akşamı Turkcell Vadi’de binlerce seveniyle buluştu.

Fatma Turgut ‘Mübadele’ şarkısı ile konserin açılışını yaptı. 3 şarkı sonrası hayranları ile sohbet eden Fatma Turgut; ‘Bizi oradan nasıl görüyorsunuz bilemem ama siz buradan şahane gözüküyorsunuz. Daha önce gelen arkadaşlarım ve bilenler biliyor çok eğleneceksiniz. İlk kısımda minik minik, küçük küçük acı çektiriyorum ama sonraki bölümde dans edeceğiz. Hep beraber eğlenmeye geldik değil mi? Ekibim ve bu gece bana eşlik eden Modern Yaylı grubu için alkış istiyorum’ dedi.

Ben Vardı, Yalnızlık, Ağlamam Zaman Aldı, Sen Ona Aşıksın gibi şarkılarını söyleyerek 3 saate yakın sahne üzerinde performansını sergileyen Turgut’a, hayranları her şarkıda eşlik ettiler. 

2 Ağustos Berkay ile devam edecek ‘Turkcell Yıldızlı Geceler ‘ konserleri , 7 Ağustos tarihine kadar her gün bir konser ile seyircisiyle buluşmaya devam edecek.

Turkcell Yıldızlı Geceler’de sahne alacak sanatçılar ve konser tarihleri

  • Berkay – 2 Ağustos
  • Yüzyüzeyken Konuşuruz – 3 Ağustos
  • Öykü Gürman – 4 Ağustos
  • Oğuzhan Koç – 5 Ağustos
  • Kenan Doğulu – 6 Ağustos
  • Sertab Erener – 7 Ağustos

Adres: Turkcell Vadi– Vadistanbul, Ayazağa Mahallesi. Cendere Caddesi. Sarıyer/ İstanbul

Biletlere www.biletix.com veya biletix gişelerinden ulaşabilirsiniz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ