Demokrat Zafer

DEVA Partisi Bursa İl Başkanlığı vites yükseltti!

Deva Partisi tüm Türkiye’de eş zamanlı faaliyetlerine her hafta yeni bir tema ile devam ediyor.

Geçen hafta Eski Bakan Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Selma Aliye Kavaf Bursa’ya gelmiş ve #devatarımda başlığı ile planlanan aktivitelere katılmıştı.

Bu haftanın teması #devaesnafta olarak belirlendi.  Tüm Türkiye’de olduğu gibi Bursa’nın tüm ilçelerinde esnaf ziyaretleri yapılacak.

Bunun dışında Bursa İl Başkanlığı düzenlediği programlarla Ankara’dan Genel Başkan Yardımcılarını ağırlamaya devam ediyor.

Bu hafta Doğa Hakları ve Çevre Politikalarından Sorumlu Başkan Yardımcısı  Evrim Rızvanoğlu Deva Partisinin Çevre Politikasını “Deva’nın Yeşil Çizgileri” adlı bir programla sivil toplum kuruluşları ile paylaşacak. Program 04 Ağustos 2022 Perşembe günü BAOB salonunda gerçekleştirilecek.

Bursa İl Başkanlığının faaliyetleri hakkında bilgi veren İl Başkanı Serkan Özgöz :

“Temmuz ayında üye kazanımı konusunda Bursa olarak Türkiye’de 3. Olduk. Mustafakemalpaşa ilçemiz bu ay en hızlı büyüyen ilçe teşkilatları arasında Türkiye’de 4. Oldu.

Aynı şekilde yaptığımız faaliyet ve bu faaliyetlerin basın ve sosyal medyaya yansıma sıralamalarında da Bursa Türkiye’de 2. Sırada.

Sayın Genel Başkanımız Ali Babacan’ın söylediği gibi “biz muhalefet için değil , iktidar olmak için kurulmuş bir partiyiz” Bu yüzden her geçen gün daha çok çalışmak ve vatandaşımızın dertlerine çareler üretmek zorundayız. Bahane üretemeyiz. Çalışmazsak vatandaşın yüzüne bakamayız , sadece lafla siyaset yapamayız. Çalışmak, üretmek zorundayız. Örneğin “İlk defa bir muhalefet partisi, seçimden sonra yapacaklarının detaylı eylem planını 22 alanda ortaya koyuyor.  Şu anda bunlardan 11 tanesi açıklanmış durumda. Biliyorsunuz Yerel Yönetimler Eylem Planını 14 Nisan’da Bursa’dan açıklamıştık. Eylül ayına kadar 22 Eylem Planının tümü açıklanmış olacak.

Geçtiğimiz ay 3 basın açıklaması ile sahada Bursalıların hakkına sahip çıktık, çıkmaya da devam edeceğiz.

Sayın Genel Başkanımızın İstanbul’dan sonra en çok ziyaret ettiği il Bursa. Aynı şekilde genel başkan yardımcılarımızın da öyle. Bu da partimizin ve Sayın Genel Başkanımızın Bursa’ya verdiği önemi gösteriyor.

Bursa teşkilatlarımız her geçen gün daha da büyüyor. Çalışmalarımızla , gece gündüz gayretimizle Bursa’ya ve Türkiye’ye , vatandaşımızın tüm dertlerine DEVA olacağız.”  açıklamasında bulundu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ