Demokrat Zafer

‘’YEŞİL KASABA’ NIN KURUCUSU YEŞİL ADAMDAN YENİ MÜJDE’’ YEŞİL ADAM SIKMA & GÖZLEME EVİ KOCAELİ’NDE AÇILIYOR

2016 yılında gerçekleşen 8.uluslarası Kocaeli kitap fuarında, Mavi Düş İstasyonu kitabının imza günü ve söyleşisini yapan Yeşil Adam (M. Selçuk Katıoğlu) yıllar sonra tekrar Kocaeli’nde.

HABER SEDAT SARIKAYA
Kocaeli’nin İzmit ilçesinde kurdukları ikilinin ismini taşıyan, Yeşil Kasaba Prodüksiyon şirketi ile bizleri şaşırtmış iken, Yeşil Adam ; farklı sektörde yeni bir iş kuruluşunun daha müjdesini verdi.
Yeşil Adam gerçek yaşanmışlığından doğan kitabındaki eserlerini ve öldürmemiş olduğu içindeki çocukluk duygusunu , yöresel antep lezzetlerinden sıkma ,bazlamayı gözleme evi olarak hayata geçirip bunu da her ayın 21’inde özel çocuklara her şeyi ücretsiz yaparak , sosyal sorumluluk projelerine devam ediyor.

‘‘YEŞİL KASABA’NIN KURUCUSUNDAN YEŞİL ADAM SIKMA &GÖZLEME EVİ İLE FARKINDALIK’’
Yeşil Adam Gözleme ve Sıkma Evi’ni açan Yeşil Adam ‘‘İçindeki çocuğu hala öldüremeyen biri olarak, özel çocuklar da benim hassas noktalarımdan biridir. Bu yüzden Özel çocuklara her ayın 21’inde istedikleri her şey ücretsiz olacak dedi.’’
Yeşil Adam’ın Dünyanın içinde kendi ütopyasında yaşadığını bu tarz sosyal farkındalıklarla zaman zaman görmekteyiz. Daha masum bir dünya için el uzatmaları insanlık adına umutlandırıcı. En azından bundan sonraki nesillere, ‘‘değmezmiş bu yalan bu dünya’’ dedirtmemek için örnek oluyorlar.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ