Demokrat Zafer

DOĞRU YOL BURSA; “Bayrağımıza, Namusumuza, Şerefimize Sahip Çıktık, Çıkmaya da Devam Edeceğiz!”

Doğru Yol Partisi Bursa İl Kongresi Osmangazi Ördekli Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Mehmet Hamaloğlu’nun güven tazelediği kongrede Divan Başkanlığı’nı  geçmiş dönem Isparta Milletvekili Ömer Bilgin, Katip Üyeliklerini de DYP Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Başkanı Halil İbrahim Şahiner, GİK Üyesi Selami Bereket, MKK Üyesi Serpil Güleryüz, Sakarya İl Başkanı Ali Varal, Uşak İl Başkanı Ali Yılmaz yaptı. Kongreye Genel Başkan Çetin Açıkgöz, MKK Üyeleri Sibel Yaşar ve Ahmet Yıldırım, Afyon İl Başkanı Aydın Beydeş, Kütahya İl Başkanı Serhat Özdamar, Sakarya Merkez İlçe Başkanı Sedat Atmaca, Adalet Birlik Partisi Bursa İl Başkanı Deren Düzgün, DYP İlçe Başkanları ve partililer katıldı.

İl Başkanı Mehmet Hamaloğlu; “Siyasi yaşamımıza neden DYP ile devam ettiğimizi daha önceki ilçe kongrelerinde açıklamıştık. O yüzden tekrar etmeyeceğim. Bugün burada sadece bir il kongresi değil iktidara yürüyüşümüzün temeli atıyoruz. Bursa’yı alan iktidarı da alır! Türkiye’de yaşamak için mücadele eden her ferdin tek derdi önlenemeyen fiyat artışları. 2035 yılın rakamlarıyla 2022’de evini barkını geçindir diyorlar! Ondan sonrada utanmadan hayat pahalılığının sebebini farklı kaynaklar göstererek milletimizin aklıyla alay ediyorlar! DYP; rayından çıkmış Türkiye’yi yeniden sağlıklı bir şekilde imar etmek için kuruldu. Biz bu yüzden bu partideyiz. DYP iktidarında insanlarımız yaşadıklarını kendilerine vereceğimiz değerle anlayacak!” dedi.

Genel Başkan Çetin Açıkgöz; “Biz bu memleketi kazasız belasız 52 yıl yönettik. İktidarı yokluklar içinde aldık, Türkiye’nin hazinesine yeni tesisler kazandırdık. Bu arkadaşlar ne yaptı. Gelir gelmez mirasyediler gibi necip milletimizin öz varlıklarını ona buna sattı! 20 yıldır da sata sata bitiremediği öz varlıklarımızı ona buna üçe beşe pazarlıyorlar! DYP iktidarında her vatandaşımıza adaletli davranacağız. Üniversiteli gençlerimiz hayat pahalılığından aileler okutamıyor. Her genç kendi vilayetinde okuyacağı bir sistem getireceğiz. Sınavlarda torpil kavramını da barajları kaldırarak sağlayacağız. Vatanını satanlarla değil, vatanı için canını ortaya koyanlarla çıktığımız bu muzaffer yolda iktidar yürüyüşümüzü Bursa’dan başlatıyoruz!” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ