Demokrat Zafer

Genç Girişimciler, Türkiye’nin en yüksek jeneratör üretim kapasitesine sahip Teksan fabrikasını ziyaret etti

Kurulduğu günden beri Ar-Ge ve yüksek teknolojiye yaptığı yatırımlarla kesintisiz enerji çözümleri sektörüne fark getiren Teksan, ürün ve hizmet kalitesiyle dünya genelinde 140’tan fazla ülkede Türkiye’yi temsil ediyor. 1994 yılında üç okul arkadaşının bilgi birikimi ve deneyimlerini ortaya koyarak yarattıkları Teksan markası, ivmesini kaybetmeyen başarı çizelgesiyle gelecek kuşaklara ilham oluyor. İstanbul ve Kocaeli’de yer alan fabrikalarında üretim faaliyetlerini sürdüren Teksan, son olarak “TOBB İstanbul Genç Girişimciler Kurulu” Üyelerini Kocaeli Serbest Bölgesi’nde yer alan fabrikasında ağırladı. Fabrikayı ilgiyle gezen Genç Girişimciler, Teksan’ın dünden bugüne uzanan çalışmaları hakkında bilgi aldılar.

Yerli üretim ve istihdamı çalışmalarının odağına koyan Teksan, Türkiye’nin sanayi devleri ve en çok ihracat yapan şirketleri arasında sıralanıyor. Marka yolculuğuna dizel jeneratörler üreterek başlayan Teksan’ın ürün gamında bugün; yüzde 90 enerji verimliliği sağlayan kojenerasyon-trijenerasyon sistemleri, yenilenebilir enerji kaynaklarının kullanıldığı hibrit jeneratör ve güç sistemleri, aydınlatma kuleleri ve biyogaz sistemleri gibi pek çok çözüm bulunuyor. Ürünleri ile olduğu kadar satış sonrası hizmetleri ile de müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılayan Teksan, 140’tan fazla ülkeye ihracat gerçekleştiriyor.

İstanbul ve Kocaeli’de bulunan fabrikalarında üretim faaliyetlerini sürdüren Teksan, son teknolojiye sahip ekipmanlarla donatılan ve Türkiye’nin en modern üretim tesislerinden biri olan Kocaeli Serbest Bölge’deki fabrikasının kapılarını TOBB İstanbul “Genç Girişimciler Kurulu” üyelerine açtı. Türkiye’nin en yüksek jeneratör üretim kapasitesine sahip olan Teksan Kocaeli fabrikasını ziyaret eden, TOBB İstanbul Genç Girişimciler Kurulu Üyeleri’ni Teksan Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir Ata ile Teksan Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi ve TOBB İstanbul Genç Girişimciler Kurulu Üyesi Ebru Ata Tuncer ağırladı. Teksan Pazarlama Müdürü Rıdvan Öksüz’ün yaptığı şirket sunumunun ardından fabrikayı gezen TOBB İstanbul Genç Girişimciler Kurulu Üyeleri, fabrika altyapısı ve üretim sistemleri hakkında bilgi aldı. Fabrika ziyareti, günün hatırası olarak Teksan’ın paylaştığı hediyelerle sonlandı.

Üye ziyaretleri kapsamında Teksan Kocaeli Fabrikası’nı gezen TOBB İstanbul Genç Girişimciler Kurulu Üyeleri, beraber yenilen yemeğin ardından Teksan Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir Ata ile Teksan Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi ve TOBB İstanbul Genç Girişimciler Kurulu Üyesi Ebru Ata Tuncer’e misafirperverlikleri için teşekkür ederek, günün anısına plaket verdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ