Demokrat Zafer

Nilüfer’de Zafer Işıldıyor! Görükle’de Zafer Teşkilatı Bastırıyor!

Zafer Partisi Nilüfer İlçe Başkanlığından Görükle’de Yeniden Gövde Gösterisi! Zafer Partisi Nilüfer İlçe Başkanı Işıl ESGİN ve Teşkilatı, Görükle’de bu kez iki farklı noktada vatandaşlarla buluştu..

Zafer Partisi Nilüfer İlçe Başkanlığı, Görükle’de Kazım Koyuncu Sanat Sokağı girişinde ve Nilüfer Belediyesi Eğitim Anıtı önünde iki stant açtı. Görüklelilerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlik, yine Nilüfer’de ses getirdi.Nilüfer İlçe Başkanı Işıl ESGİN, “Zafere Doğru” adını verdikleri etkinlikten çok memnun ayrıldıklarını söyledi. Görüklelilerin imza kampanyasına katılımlarından, Zafer Partisine inançlarından mutlu olduklarını dile getirirken, Görükle’de oturan vatanseverlerin de çalışmalardan memnuniyet duyduklarını ifade etti. Başkan Esgin; ” İki defadır Görükle merkezde vatandaşlarımızla buluşuyor, sohbet ediyoruz. Partimizi, Genel Başkanımız Sayın Ümit ÖZDAĞ’ı okadar yakından takip ediyorlar ki, bize duydukları güven hepimizi onurlandırıyor. Görükle’ye verdiğimiz önem halkımızı mutlu ederken, “haftaya yine burda mısınız” diye sormaları günün bütün yorgunluğunu alıyor.
Artık vatandaşlarımız Zafer Partisinin tarım, ekonomi, eğitim, bilim, sağlık, çevre ve yeşil alan, sanayi alanlarında projelerimize de hakim. Ancak, her etkinliğimizde halkımızın sığınmacılardan nekadar canlarının yandığını, nekadar şikayetçi olduklarını görüyoruz.
“Sığınmacıları Göndermeyeceğiz” diyen saray rejimi halktan ne kadar kopuk, milliyetçilikten ne kadar uzak açıklamalar yapıyor.Sahaya inip de vatandaşın derdini duymak istemeyen hükümet, Türk milletinden yana değil, kaçak yollarla yurdumuza sokulan sığınmacılardan taraf oluyor.10 yıldır sığınmacı teröründen canı yanan vatandaşa kulağını kapatıp, bildiğini okuyan bir saray rejimi var. Bunlara karşı net bir tavır koyan tek parti, Zafer Partisidir.

Biz Atatürk çizgisinde Türk Milliyetçilerinin, Kuvva-yi Milliye ruhuyla biraraya geldiğimiz Zafer Partisinde tek bir sığınmacı kalmayana kadar, mücadelemize devam edeceğiz! Türk Ulusunun aydınlık geleceği için çalışmaktan yılmayacağız.
Bugün de Nilüfer İlçemizde çok sayıda üye kaydı gerçekleştirdik. Geçici sığınmacıların kendi vatanlarına dönmeleri için çok sayıda imza topladık.
Görükleliler sordu, biz söyleyelim. Keskin gözlü Türkler, yakında yine Görükle’de olacak.Zafere giden yol emek ister..Kararlılık ister..En çok da yürek! Bu yürek Zafer Partisinde var.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ