Demokrat Zafer

EFECİN: “HEDEFİM TÜRKİYE’NİN EN İYİSİ OLMAK”

Şarkıcı ve sunucu Efecin, hedeflerini anlattı. 21 yaşındaki sanatçı, “Hedefim Türkiye’nin en iyi popçularından biri olmak. Elbette örnek aldığım kişiler var. Berksan, Hande Yener ve Demet Akalın gibi. Fakat hiçbir zaman özentilik yapmadım tarzımı korudum” dedi
Son günlerde DJ Emrah Koçoğlu ile yapacağı anonim şarkıların yer alacağı albümüne konsantre olan Efecin, hedeflerini anlattı. Woman TV’de ‘Serap Koç ile Ünlü Sohbetler’ programında açıklamalarda bulunan 21 yaşındaki sanatçı, hem şarkıcılık hem de sunuculuk yaptığının altını çizdi.
‘Elimden geleni yapacağım’
Hayalinin bir gün Türkiye’nin zirvesinde olmak olduğunu belirten Efecin, “Henüz yaşım çok genç. Fakat her zaman azimli biri oldum ve hedeflerimi en yükseğe koydum… Hedefim, Türkiye’nin en iyi popçusu olmak. Bu alanda kendimi geliştirmek için elimden geleni yapacağım” diye konuştu.
‘Asla özenmedim’
Kendisine yöneltilen, ‘Örnek aldığın isimler var mı?’ sorusunu da yanıtlayan Efecin, şu yanıtı verdi: “Elbette Berksan, Hande Yener, Demet akalın gibi isimleri örnek aldım. Fakat asla onlara özenmedim. Kendi tarzımı korumaya çok özen gösterdim. İnsanın kendine has bir tarzı olmalı, elbette örnek almalı fakat özentiden kaçmalı.”
‘Herkesin hayalleri var’
Epilepsi hastalığına sahip olduğunu belirten Efecin kariyerindeki yollarda çevresinin sürekli olarak kendisine engel olduğunu da vurguladı. Genç sanatçı, çıkardığı ‘Düşler’ adlı şarkısıyla ilgili ol da, “Herkesin düş kurmaya ihtiyacı var. Herkesin sevdiği ve saydığı birileri var, hayalleri var. Bu şarkı düşleri ve hayalleri olan tüm insanlar için yazdım” yorumunu yaptı.
Efecin kimdir?
Sosyal medyada yaptığı paylaşımlar ve yayınladığı şarkılarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan şarkıcı ve sunucu Furkan Efe Cin, 26 Mart 2001 tarihinde doğdu. Aslen Rizeli olan Efecin, Radyo Televizyon Sinema ve Sosyal Medya Yönetimi alanlarında iki üniversite eğitimi bulunmaktadır. Kanal 34’te Efecin’le Dobra Dobra programını yapmıştır ve bu programda magazin yorumlamıştır. Aynı zamanda şarkıcılık da yapan Efecin bugüne kadar Düşler isminde bir şarkı çıkarmıştır. Genç sanatçı, çıkardığı şarkıların yanı sıra Sakarya Akyazı FM’de de program yapmaktadır.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ