Demokrat Zafer

AYGÜN KARADOĞAN TÜRK SANAT MÜZİĞİ’Nİ RAP İLE BULUŞTURDU

Yılların başarılı sanatçısı Aygün KARADOĞAN  Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek rahmetli Zeki MÜREN ile anılan ‘’Gözlerin Doğuyor Gecelerime’’ şarkısını rap müzik ve gazel ile harmanlayarak VM Müzik Yapım etiketi ile müzikseverlerin beğenisine sundu.Şarkının sözleri ünlü söz yazarı Halit ÇELİKOĞLU’na, müziği ise Yusuf NALKESEN’e ait. Aygün KARADOĞAN’ın yaptığı ‘’Gözlerin Doğuyor Gecelerime’’ şarkısının aranjör koltuğunda ise yaptığı aranjelerle Türkiye’nin hit makinesi olarak anılan Mert Ali İÇELLİ oturmakta.

Sanatçı bugüne kadar birçok kişinin yorumladığı şarkıyı büyük bir cesaret örneği göstererek rap müzik ve gazel ile birleştirdi.Kısa  sürede çok ciddi izlenen ve dinlenen şarkı Türkiye radyolarında listelere damga vurdu.Aygün KARADOĞAN ; “Rahmetli Zeki MÜREN’i saygı ile anıyorum,kendisi benim için bir idoldü.Büyük üstadın bu şarkısını rap ve gazel ile harmanlayarak kimsenin cesaret edemeyeceği farklı bir cover yaptık.Elbette burada ki amaç gençlerimize unutulmaya yüz tutmuş Türk Sanat Müziğini günümüze uyarlayarak tekrardan sevdirmek.Bunu başaracağımıza inancım sonsuz.Ayrıca sevgili aranjörüm Mert Ali İÇELLİ bugüne kadar yaptığı şarkılar ile birçok başarıya imza attı. “Gözlerin Doğuyor Gecelerime” şarkısına yaptığı aranje ile başarısını taçlandırdı. Bu şarkının kısa sürede gece kulüpleri ve beachlerde defalarca çalınacağından hiç şüphem yok.” sözleri ile şarkıya olan inancını belirtiyor.

Ayrıca sanatçının yapım şirketi olan VM Müzik Yapım sahibi  Selçuk Sal KÜÇÜK ve eşi Jess ALBAYRAK; ’’Aygün Bey tam bir beyefendi,tam bir sanatçı.Kendisine şirket olarak inanılmaz saygı duyuyoruz ve başarılı olacağından çok eminiz.Onun her daim şirket olarak yanında olacağız çünkü onun kendine has yorumu ve tarzı var.” sözleri ile sanatçıya olan desteklerini belirtti.

Aygün KARADOĞAN’ın şarkısının klibini ünlü yönetmen Alpcan YOLYAPAN gerçekleştirdi.Klibinde birçok oyuncu ve dansçıya yer veren sanatçı klipteki performansı ve yeni tarzı ile de göz dolduruyor.

Kişiliği,düzgün karakteri ve beyefendi tavırları ile bugüne kadar Türkiye’nin birçok mekanında yoğun bir şekilde sahne alan ve bu sahnede izleyecilerin kulaklarının pasını silen Aygün KARADOĞAN,yer aldığı onlarca yardım konseri ile de tam bir yardımsever sanatçı olarak tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

https://www.youtube.com/watch?v=DwUHZ77nFR8

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ