Demokrat Zafer

Bunu ilk sevdiğin kıza ver

İYİ Parti lideri Meral Akşener, Samsun’da vatandaşlarla bir araya geldi. Akşener, sohbet ettiği bir gencin kendisine bileklik vermesi üzerine kulağındaki küpeyi çıkararak gence hediye etti. Akşener, “Kulağımda bir çift küpe var. Çok pahalı bir şey değil. Al gülüm ver gülüm yapıyoruz, birbirimizi anacağız. Bunu sevdiğin ilk kıza ver olur mu?” ifadelerini kullandı.

Meral Akşener küpesini çıkarıp gence verdi: Bunu ilk sevdiğin kıza ver

Hayat pahalılığına isyan eden genç, İYİ Parti lideri Meral Akşener‘e, “Peynir alırken zorlanmak insana dokunuyor. Bu sene daha kayısı yiyemedim. Ben bunları kendimi acındırmak için söylemiyorum. 15 yaşında bir insanın bunları düşünmesi inanın çok rahatsız edici. Düzgün bir ekonomi politikasıyla insanların alım gücünü artırırsınız da biz rahat bir hayata ereriz. Durumlar gerçekten hiç iyi değil” diye konuştu.

Genç, konuşmasının ardından Akşener’e bilezik hediye etti. Akşener de kulağındaki küpeleri çıkararak gençlere verdi.

Akşener, “Başka bir şeyim yok. Kulağımda bir çift küpe var çok pahalı bir şey değil. Al gülüm ver gülüm yapıyoruz, birbirimizi anacağız. Bunu çıktığın kıza, ilk sevdiğin kıza ama bak, gerçekten sevdiğin kıza “Bu Meral teyzenin” diyeceksin. Çok pahalı değil, fena da değil” diyerek küpelerini gençlere teslim etti.

Gençlerin “Mevzu pahalı olmasında değil, manevi değeri önemli” demesi üzerine duygulanan Akşener, gençlere sarıldı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ