Demokrat Zafer

Abdurrahman Delen kendi memleketi Kiğı’da yayla şenliğine katıldı

Türk Halk Müziği’nin sevilen sesi Abdurrahman Delen, kendi memleketi Bingöl’ün Kiğı ilçesi Ağaçören köyünde düzenlenen yayla şenliğine katıldı. Köy yaylasında yoğun katılımla yapılan şenlikte kazanlar kaynadı, ünlü türkücü Abdurrahman Delen konseri eşliğinde bölge halkı gönüllerince eğlendi.
Bingöl’ün Kiğı ilçesine bağlı Ağaçören köyünde ilk defa yayla şenliği düzenlendi. Köy ahalisi tarafından düzenlenen şenliğe, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve Bingöl Milletvekili Cevdet Yılmaz, AK Parti Bingöl Milletvekili Feyzi Berdibek, Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, Kiğı Belediye Başkanı Hikmet Özüağ, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Kazanların kaynadığı, halayların çekildiği şenlikte sahne alan ünlü türkücü Abdurrahman Delen misafirlere unutulmaz dakikalar yaşatırken, Delen’in yani sıra Aziz Koç, Murat Güntay ve Halit Ökten de sahne aldı.
Yakın zaman da çıkardığı  ‘Teknoloji’ şarkısı ile sevenlerinin beğenisini toplayan başarılı  sanatçı klip çekimlerine  başladığını, yediden yetmişe  çağımızın  sorunu olan teknoleji ve sosyal medya hakkında ki düşüncelerini şu kelimeler ile ifade etti. “Günümüz de sosyal medya araçlarının yoğun olarak kullanıldığı bu zamanda iletişim kurmaktan uzaklaşma, gündelik hayatın ve sosyal ilişkilerin zedelenmiş olması ve sosyal medya bağımlılığını dile getirmek  istedim. Şarkımız  gercekten cok beğenildi ve çok fazla paylaşım  oldu. Çok  güzel  yorumlar aldım” dedi.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ