Demokrat Zafer

ERCAN KIZILKAYA’DAN OYUNCAK

Yılların sevilen sanatçısı Ercan KIZILKAYA,’’Oyuncak’’ isimli yepyeni single çalışmasını VM Müzik Yapım etiketi ile yayınladı.Sevilen sanatçının hareketli olan bu güzel şarkısının söz ve müziği kendisine aitken düzenlemesi ise Bülent SERT’e ait.Ercan KIZILKAYA bu güzel şarkısını ünlü yönetmen Alp Can Yolyapan yönetmenliğinde taçlandırırken,şarkı tüm müziksever ve müzik otoriterlerinden tam not aldı.

Daha öncede birçok başarılı şarkıya imza atan sanatçı’’Müzik benim herşeyim,her zaman üretiyorum ve üretmekten asla vazgeçmiyorum.Yıllardır sanat camiası içinde belirli bir yere geldim ve sevilen bir sanatçıyım.Oyuncak şarkımın başarılı bir izlenme ve dinlenme alacağına eminim.’’sözleri ile şarkıya olan inancını belirtti.

Şarkısının yapılış aşamasında birçok usta müzik adamı ile çalışan sanatçı onlara teşekkürlerini sunarak’’Çok ciddi işinin ehli müzik adamları ile çalıştım. Ayrıca VM Müzik Yapım imtiyaz sahibi Sn.Selçuk Sal Küçük ve eşi Jesi albayrak’da bu projeme çok inanıyor.’’sözleri ile yapım şirketine olan  güvenini perçinledi.

Türkiye’nin birçok ünlü mekânında sayısız sahne alan ve bu sahnelerde izleyicisine tam bir müzik şöleni sunan Ercan KIZILKAYA’nın ‘’Oyuncak’’isimli yeni şarkısı daha şimdiden müzikseverlerin dikkatini çekti.

https://www.youtube.com/watch?v=fi2OCvEMD_g

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ