Demokrat Zafer

ASUS’tan kurumlara özel yeni iş istasyonu

ASUS, profesyonel düzeyde performans ve esnek yapılandırma seçenekleri sunan yeni ExpertCenter E500 G9 iş istasyonunu tanıttı. 3D tasarım, modelleme ve görselleştirme gibi görevler için tasarlanan istasyon, ayrıca yaratıcı profesyonellerin iş akışlarını hızlandırmasına yardımcı olan NVIDIA Omniverse Enterprise platformunu da destekliyor.

İki yıl önce girdiği Türkiye kurumsal pazarında büyük başarı yakalayan ASUS, KURUMSAL kategorisiyle şirketlerin dizüstü, masaüstü ve all-in-one (hepsi birarada) bilgisayar ihtiyaçlarını uçtan uca karşılama konusunda kendini her gün geliştiriyor. KURUMSAL kategorisinde, dizüstü bilgisayarlardan oyun istasyonlarına, sunuculardan mini PC’lere, anakartlardan monitör ve projeksiyonlara kadar oldukça geniş bir ürün skalasına rastlamak mümkün. Masaüstü çözümler sunan ASUS ExpertCenter serisi ise işletmelerin ihtiyaçlarına özel tasarlanmış güç merkezleri olarak kabul ediliyor ve sürdürülebilir büyümeye yeni bir kapı açıyor.

ASUS’un en yeni masaüstü çözümlerden biri de 12. Nesil Intel® Core™ işlemcilerle güçlendirilen ExpertCenter E500 G9 İş İstasyonu. Görselliğe önem veren yaratıcı profesyoneller için biçilmiş kaftan olan bu yeni istasyon, 3D tasarım/modelleme, , simülasyon ve görselleştirme gibi görevler için özel olarak tasarlandı.

3D tasarım , dijital ikiz iş akışları ve simülasyonda yeni bir boyut

3D iş akışları artık her endüstrinin temel bir bileşeni olduğundan, ekipler arasında verimli bir tasarım iş birliği de kritik öneme sahip. Bu noktada, E500 G9 ile hayatı kolaylaştırmak için yola çıkan ASUS, karmaşık tasarım iş akışlarını temelden dönüştüren, uçtan uca bir 3D işbirliği ve simülasyon platformu olan NVIDIA Omniverse ™ Enterprise ile iş birliğine imza attı. Omniverse Enterprise, günümüzün dinamik ekipleri ile her gün kullandıkları uygulama ve araçları birbirine bağlayarak daha uyumlu ve verimli bir ortam yaratıyor.

E500 G9, karmaşık görselleştirme gibi iş akışlarının üstesinden gelmek için NVIDIA RTX™ A5000’e kadar yüksek performanslı bir grafik kartıyla kullanıcılarını karşılıyor. NVIDIA RTX GPU tarafından desteklenen bu rakipsiz güç ve yetenek, NVIDIA Omniverse Enterprise platformu sayesinde kurumsal 3D tasarımları ve dijital ikiz iş akışlarını geliştirerek yaratıcılık için gereken tüm performansı eksiksiz sunuyor.

ASUS ayrıca, Omniverse’in 3D-animasyon ve mimari mühendislik ve inşaat (AEC) endüstrilerinde benimsenmesini hızlandırmak için birçok bağımsız yazılım satıcısıyla (ISV’ler) yakın bir şekilde çalışıyor ve doğrulanmış güvenilirlik ve temel uygulamalarla uyumluluk güvencesi sağlıyor.

En yoğun iş süreçlerinde bile kesintisiz üretim

ExpertCenter E500 G9, yoğun görevlerin üstesinden gelmek için oldukça ideal bir seçim. Yeni nesil PCI Express® (PCIe®) 5.0 yuvalarının yanı sıra PCIe 4.0’a sahip olması 2 katına varan veri aktarım hızı anlamına geliyor. 128 GB’a kadar DDR5-4800 ECC belleğe sahip olan ExpertCenter E500 G9, herhangi bir veri bozulmasını otomatik olarak algılayıp düzelterek sistemin sürekliliğini sağlarken, işleme sırasında çökme riskini de önemli ölçüde azaltıyor. ExpertCenter E500 G9, yüksek hız için çift 2,5 Gb/sn Ethernet bağlantı noktası ve mümkün olan en hızlı kablosuz veri aktarımları için isteğe bağlı WiFi 6E özelliklerini de sunuyor.

ASUS, IT yönetimini de düşündü

ASUS ExpertCenter E500 G9, iş ortamındaki cihazların kesintisiz olarak uzaktan izlenmesini ve kontrol edilmesini sağlayan entegre bir IT yönetim yazılımı olan ASUS Kontrol Merkezi‘ni de içeriyor. ASUS Kontrol Merkezi, çalışanlar nerede olurlarsa olsunlar, IT yöneticilerinin BIOS kurulumlarını gerçekleştirmelerine, uzaktan tek tıklamayla yazılım güncellemelerini çalıştırmalarına ve birden fazla cihazı aynı anda yönetmelerine olanak tanıyor.

https://www.asus.com/tr/

ASUS Hakkında: ASUS, dünyanın en iyi anakartları, dizüstü bilgisayarları, monitörleri, grafik kartları ve yönlendiricileri ile tanınan çok uluslu bir şirkettir. Genişleyen üstün oyun, içerik oluşturma ve AIoT çözümleri yelpazesinin yanı sıra ASUS, herkes için en yaygın, akıllı, içten ve eğlenceli akıllı yaşamı yaratmak için yapılan son teknoloji tasarım ve yeniliklerle sektöre liderlik etmektedir. İş sahipleri, girişimciler, içerik üreticileri ve öğrenciler için işlerinin gelişimini desteklemek ve verimliliklerini artırmak için geniş yelpazede çözümler sunmaktadır. Hızla gelişen iş hayatının teknoloji odaklı ihtiyaçlarının da hızla arttığının farkındalığıyla ASUS Business Serileriyle iş dünyasının ihtiyaçlarına rekabette öne çıkabilecekleri inovatif ürünlerle destek vermektedir. 5.000’den fazla Ar-Ge uzmanını içeren küresel bir işgücüyle ASUS, dünyanın en beğenilen yenilikçi lider teknoloji kuruluşu olmaya kararlıdır. In Search of Incredible marka ruhundan esinlenen ASUS, 2019’da her gün 11’den fazla ödül kazandı ve Forbes’un Dünyasının En Beğenilen Şirketleri ve Fortune’un Dünyanın En Beğenilen Şirketlerinden biri olarak yer aldı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ