Demokrat Zafer

İyilik peşinde proje

Adı henüz açıklanmayan yerli sosyal medya uygulamasının yazılımında son aşamaya gelindiğinin bilgisini paylaşan genç iş insanı Engin Denizli, projeye destek olacak bir vakıf kuracaklarının da müjdesini verdi.

HABER OSMAN ÇETİN
Genç girişimci Engin Denizli, fikir babası olduğu sosyal medya uygulamasında sona yaklaşıldığının bilgisini verdi. Denizli, ustalık projesi olarak yorumladığı uygulamanın yüzde yüz yerli olmasının Türk yazılım tarihi için çok önemli olduğunun altını çizerek, projeye destek olacak ve entegreli şekilde çalışacakları bir vakıf kurma kararını gündemine aldığını söyledi.

DÜNYADA BAŞKA ÖRNEK YOK

Uygulama ile entegreli olacak vakıf hakkında açıklamalarda bulunan Denizli, şöyle konuştu: “Yazılım aşamasında sona yaklaştığımız yerli ve dünyada örneği olmayan sosyal medya uygulamamızın en önemli amacı toplumumuzda sosyal hayatı en iyi seviyelere çıkarmaktır. Bir yandan insanlığın hayatına dokunurken, bir yandan da sokak hayvanlarının beslenmesine destek olacağız. Ayrıca ülkemizde her kullanıcı adına sertifikalı fidan bağışı yapılmasını da sağlayacağımızı tekrar hatırlatmak isterim. Böylelikle cennet ülkemizin daha çok yeşillenmesinde rol oynayacağız. Son yıllarda artan orman yangınlarının ciğerlerimizi nasıl kavurduğunu biliyoruz. Sosyal olarak daha sağlıklı yarınlara yürürken, bu projeye bir vakıf kurumu ekleyerek sosyal medya uygulamasını daha da etkin bir hale getirmek düşüncesiyle hazırlıklarımıza başladık. Uygulamanın kullanıcılarına vereceği hizmetlerin yanında bu vakfı kurarak çevremizdeki ihtiyaç sahiplerini de görmezden gelmeyerek, eğitimden sağlığa her alana iyilik tohumlarını ekeceğiz.”

“GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ”

“Yerli sosyal medya platformumuzu vakıf ile daha da güçlendirip, projedeki amacımızı tam anlamıyla hayata geçirmeyi hedefliyoruz” diyen başarılı girişimci Denizli, “Proje ile ilgili de tüm çalışmaların geceli gündüzlü devam ettiğini dile getirmek isterim. İnanın her gün kullanıcılara daha yararlı neler sunabiliriz diye toplantılar yapıyoruz. Ustalık eserim olarak adlandırdığım bu projeyle dünya bambaşka bir yer olacak.
Her saniye içinde bulunduğum mücadele dolu sürecin bilincindeyim ve bu projeyle gezegenimizdeki tüm canlı türlerine hep birlikte fayda sağlayacağımız günleri sabırsızlıkla bekliyorum. Mücadele bizden, takdir yüce Allah’tandır. Unutmayın, enginler vararak bitmez” ifadelerini kullandı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ