Demokrat Zafer

“İNSANLAR 4 LİRALIK SİMİDİ VERESİYE İSTEYECEK DURUMA GELDİ”

CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın, Karacabey’de halkın nabzını tuttu. Beraberinde Karacabey İlçe Başkanı Gönül Avil ve yönetimiyle birlikte esnafın, pazarcının ve vatandaşların sıkıntılarını dinleyen Aydın’a pazarcı, esnaf satış yapamamaktan, vatandaş da hayat pahalılığından dert yandı.

Bir simitçi Aydın’ın yanına gelerek, “Daha bu sabah bir kadın utana sıkıla yanıma gelerek 4 liralık simidi veresiye almak istedi. ‘Ay başında ödesem olur mu?’ dedi. Yıllardır simitçilik yapıyorum ilk defa böyle bir durumla bu dönemde karşılaştım” diyerek isyan etti.

Her yerde olduğu gibi Karacabey’de de vatandaşların zamlardan, hayat pahalılığından belini doğrultamaz durumuna  geldiğini söyleyen Erkan Aydın, “Kime dokunduysak esnafından, pazarcısına, öğrencisinden, simitçisine bin ah işittik. Vatandaşımızı 4 liralık simidi dahi alamayacak duruma getirenler hala utanmadan halkımızda dalga geçen açıklamalar yapıyorlar. Cumhurbaşkanı da 2002’den bu yana hala vatandaşımızın sabretmesini istiyor. Sabredecek ne güçleri kaldı, ne de paraları” diye konuştu.

“DAYANACAK GÜCÜMÜZ KALMADI”

“Siftah yapmadan dükkan kapatıyorum. Dayanacak gücümüz kalmadı, bizi kurtarın, tek umudumuz sizsiniz” diyen bir esnafa Aydın, “Projelerimiz hazır, ilk seçimde iktidar olacağız ve ülkemize huzuru, refahı getireceğiz” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ