Demokrat Zafer

FESLEĞEN PATİ; Temel amacımız çocukları sevindirmek

Bursa’da genç gönüller tarafından kurulan ve bir yılı aşkın süredir faaliyetlerine hız kesmeden devam eden Fesleğen Pati Sokak Hayvanlarını ve Doğayı Koruma Derneği bu bayramda yüzleri güldürdü.

Fesleğen Pati Sokak Hayvanlarını ve Doğayı Koruma Derneği, Alsat Yapı desteğiyle ihtiyaç sahibi çocuklara bayramlık kıyafet hediye etti.
Çocuklar donmamış beton gibidir, üzerlerine ne düşse iz bırakır sözüyle Alsat Yapı “Umarım bu anlamlı projeyle biz de çocuklara güzel izler bırakmış ve gelecek nesillere de örnek olacak davranışlar sergilemelerine katkı sağlamışızdır” dedi.
Fesleğen Pati Sokak Hayvanlarını ve Doğayı Koruma Derneği, ihtiyaç sahibi çocuklarımızın yüzünü biraz da olsa güldürebilmek için hayırseverlerle el ele verdiklerini söyledi. Çocukların yaşadığı sevincin kendilerini çok mutlu ettiğini belirten fesleğen pati ailesi : “Temel amacımız çocukları sevindirmek. Onların mutlu olması bizi de çok mutlu ediyor. Bazı değerler sosyal öğrenme ile ortaya çıkıyor ve çocukların gelişimleri için bayram ortamlarının neşeli olması çok önemli. Bayram günü neşesini korunması ve hiçbir çocuğumuzun yüzünde burukluk olmaması adına el ele verdik.” diye konuştu.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ