Demokrat Zafer

KÜÇÜKÇİFTLİK PARK’TA 3. KEZ DÜZENLENEN “MAÇKA’DA BULUŞALIM – BİR KARADENİZ ŞÖLENİ”NİN BİLETLERİ ÇIKTI!

Şehrin kültür, sanat ve eğlence merkezi KüçükÇiftlik Park’ta bu yıl 3.’sü düzenlenen “Maçka’da Buluşalım – Bir Karadeniz Şöleni”yle 18 Eylül Pazar günü İstanbul’da kemençe ve tulum sesleri yankılanacak, on binler tüm gün horon vuracak! İstanbul’da memleket hasreti çeken Karadenizlilerin ve Karadeniz severlerin bir araya geleceği, Türkiye’nin ilk ve tek biletli yöresel festivalinde Ekin Uzunlar, Zeynep Başkan, Niyazi Koyuncu, Allame, Onur Atmaca ve Yayla Trio & Samida Karadeniz yöresinin en güzel şarkılarını söyleyecekler. Horon ekibinin şovları, yöresel lezzetler ve el sanatlarına dayalı atölyelerin de olduğu rengarenk programla Karadeniz’in dalgaları gibi enerji dolu, kıpır kıpır bir şölen yaşanacak. Her yıl olduğu gibi bu yıl da URU, United Media ve Karadeniz FM işbirliğiyle düzenlenen “Maçka’da Buluşalım – Bir Karadeniz Şöleni”nin biletleri Biletix’te ve KüçükÇiftlik Park gişesinde!

Bugüne dek gerçekleşen iki festivalde 16.000 Karadenizli ve Karadeniz sevdalısını buluşturan “Maçka’da Buluşalım – Bir Karadeniz Şöleni”, zorunlu pandemi ayrılığından sonra 18 Eylül 2022 Pazar günü KüçükÇiftlik Park’ta 3. kez “hayde horona” diyecek.

Temponun hiç düşmeyeceği “Maçka’da Buluşalım – Bir Karadeniz Şöleni”nde Karadeniz müziğinin en güzel sesleri sahne alacak. Karadeniz otantik müziğiyle batı müziğini sentezleyerek kendi tarzını ortaya koyan Ekin Uzunlar’ın güçlü yorumu ve kemençe şovuyla yörenin coşkusu KüçükÇiftlik Park’tan tüm İstanbul’a yayılacak. KüçükÇiftlik Park sahnesi, Karadeniz türkülerinin sevilen ismi Zeynep Başkan, Laz asıllı rock müzisyeni Niyazi Koyuncu, Trabzon doğumlu rap müzisyeni Allame, Karadeniz müziğinin yeni nesil temsilcilerinden Onur Atmaca, Karadeniz müziğini polifonik ögelerle zenginleştiren Yayla Trio & Samida ve horon ekibinin gösterileriyle festival boyunca bir an bile boş kalmayacak.

Müziğin yanı sıra “Maçka’da Buluşalım – Bir Karadeniz Şöleni”nde bu yıl da muhteşem Karadeniz lezzetleri tadılacak, hem yetişkinlere hem de çocuklara yönelik atölyelerde Karadeniz kültürü nesilden nesile aktarılacak ve Karadeniz’in tekstil, aksesuar, gıda ürünlerinin yer alacağı çarşıda alışveriş yapılabilecek. Özel dekorlar arasında muhteşem bir yayla havasının yaşanacağı şölende misafirler hem çimler üzerine kurulmuş geleneksel çay bahçesinde çay içmenin keyfini çıkaracak hem de yine tüm şehri horon vurarak inletecek.

URU, United Media ve Karadeniz FM işbirliğiyle düzenlenen “Maçka’da Buluşalım – Bir Karadeniz Şöleni”nin tüm gün sürecek detaylı aktivite programı önümüzdeki günlerde açıklanacak. “Maçka’da Buluşalım – Bir Karadeniz Şöleni” için biletler Biletix’te ve KüçükÇiftlik Park gişesinde!

Bilgi için:         instagram.com/kucukciftlikpark

kucukciftlikpark.com

twitter.com/KucukCiftlik

KüçükÇiftlik Park HAKKINDA:

İstanbul’un kalbinde yer alan KüçükÇiftlik Park, 17. yüzyıldan beri şehrin kültür ve eğlence merkezi. Günümüze kadar mesire alanı, hasbahçe, gazino ve lunapark olarak İstanbulluları ağırlayan mekan, bugün kurumsal etkinliklerden lansmanlara, fuarlardan davetlere, düğünlerden dev konserlere, tüm sahne sanatlarından sergilere kadar ses getiren etkinliklerin yapıldığı çok amaçlı bir etkinlik merkezi olarak hizmet vermektedir. Yaz sezonunda etkinliklerin ihtiyacına göre düzenlenebilen 17.000 kişi kapasiteli alanı, kış sezonunda ise 4.500 kişi kapasiteli kapalı alanı ile şehrin ihtiyacına cevap vermektedir. 2000 metrekarelik çim alana sahip KüçükÇiftlik Bahçe ise yaz sezonunda ayrı bir alan olarak hizmete açılmaktadır.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ