Demokrat Zafer

BAŞKAN YILMAZ, ‘KURBAN BAYRAMI’NI KUTLADI

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Kurban Bayramı öncesi son mesai gününde Yıldırım Belediyesi başkan yardımcıları, meclis üyeleri, müdürler ve personelle bayramlaştı.

Başkan Yılmaz, ‘Kurban Bayramı’nı kutladı
Pandemi nedeniyle toplu bayramlaşmanın yapılamadığı 2 yılın ardından gelenek bu sene de devam etti. Meclis salonunda düzenlenen bayramlaşmada konuşan Başkan Oktay Yılmaz, “Hemşehrilerimize hizmet için özverili bir şekilde, üstün gayret göstererek çalışan, tüm mesai arkadaşlarıma can-ı gönülden teşekkür ederim. Ailelerinizle birlikte, sağlıklı, mutlu bir bayram diliyorum” dedi. Başkan Yılmaz, konuşmalarının ardından personel ile tek tek görüşerek Kurban Bayramlarını kutladı. Ardından Sosyal Destek Müdürlüğü’nü ziyaret eden Başkan Yılmaz, personelin bayramını tebrik etti ve Kurban Bayramı adına gerçekleştirilen sosyal yardım çalışmaları hakkında bilgi aldı. Yılmaz, bayramlık almaya gelen vatandaşlarla sohbet edip çocuklara harçlık verdi.

BAŞKANDAN KURBAN BAYRAMI MESAJI

İslam Âlemi olarak Kurban Bayramı’na tekrar kavuşmanın mutluluğunu ve heyecanını yaşadıklarını vurgulayan Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Sevenlerin bir araya geldiği, dargınların barıştığı şefkat dolu günlerin en hayırlılarından olan Kurban Bayramı, aynı zamanda bereket ve paylaşmak demektir. Biz de Yıldırım Belediyesi olarak ihtiyaç sahibi hemşehrilerimizin bayramı buruk karşılamamaları adına onlara çeşitli yardımlarda bulunduk. İtikadımızın temel ibadetlerinden olmasının yanı sıra toplumsal dayanışmamızın, birlik beraberlik ve kardeşliğimizin en önemli yansımalarından birisi olan Kurban Bayramı’nın tüm hemşehrilerimize, İslam Âlemi’ne ve insanlığa hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Bayram ziyaretleri için trafikte olan hemşehrilerimizden de bayram sevincimize gölge düşmemesi adına dikkatli olmalarını istirham ediyorum” dedi.

15 FARKLI NOKTADA KESİM

Yıldırım Belediyesi olarak kurban ibadetinin sorunsuz bir şekilde ifa edilebilmesi için gereken tedbirleri aldıklarını belirten Başkan Yılmaz, “Kurban ibadetinin sorunsuz bir şekilde ifa edilebilmesi ve bayramın en güzel şekilde yaşamanız için Yıldırım Belediyesi olarak tedbirlerimizi aldık. İlçemizin 15 farklı yerinde vatandaşlarımızın tüm ihtiyaçlarına yanıt verecek kurban kesim merkezleri oluşturduk. Tüm detayları düşünerek yol, su ve elektrik alt yapılarını tamamladık. Aralarında veteriner hekim, zabıta, temizlik ve ilaçlama personellerinin bulunduğu ekiplerimiz buralarda kesintisiz hizmet verecek. Bu vesile ile başta hemşehrilerim olmak üzere tüm İslam Âlemi’nin mübarek Kurban Bayramı’nın hayırlara vesile olmasını bir kez daha Cenab-ı Allah’tan niyaz eder, sağlık, huzur, birlik ve beraberlik içerisinde bir bayram geçirilmesini temenni ederim” diye konuştu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ