Demokrat Zafer

Ustaya Özel’e Brandverse’ten iki ödül

TotalEnergies’in araç bakım ve onarım servislerine sunduğu platform ‘Ustaya Özel’, dijital dünyadaki en başarılı projeler arasında yine adından söz ettirdi. ‘Ustaya Özel’, Marketing Türkiye ve BoomSonar iş birliğinde gerçekleştirilen Brandverse Awards 2022’de Dijitalde Müşteri Deneyimi ve Doğrudan Pazarlama Kampanyaları kategorilerinde iki bronz ödüle layık görüldü. Yıl boyunca sergilenen reklam, pazarlama ve pazarlama iletişimi çalışmalarını özgün değerlendirme modeliyle ele alan ve markaların dünyasına 360 derece kapsayıcı bir bakış sunan Brandverse Awards ödülünü, TotalEnergies Turkey Pazarlama adına şirketin Pazarlama Koordinatörü Ece Halistürk ve İş Çözümleri Koordinatörü Sena Gölbaşı aldı.

TotalEnergies Turkey Pazarlama ve Teknoloji Direktörü Fırat Dokur, ödülle ilgili yaptığı açıklamada “Ustaya Özel platformu, Türkiye’de madeni yağlar sektöründe ilk ve tek olma özelliğini koruyor. ‘İyi yağ, en özel ustayla buluştu’ sloganıyla Ocak 2021’de hayata geçirdiğimiz platform, ilk günden bu yana ustalara özel nitelikli hizmetler ve kampanyalar sunuyor. Aktivite puanları toplayan ustalar bu puanları hediye çeklerine dönüştürürken, sürpriz hediyeler de kazanabiliyor. Yine platform sayesinde diğer ustalarla iletişim kurup bilgi alışverişinde bulunabiliyor. Teknik servisler ekibimiz ve uzman eğitmenler tarafından hazırlanan teknik içerikler de platformda ustalarla paylaşılıyor. Ustaların önceliklerini göz önüne alarak hayata geçirdiğimiz bu benzersiz platforma ustaların ilgisi artarak devam ediyor. Müşteri memnuniyetinin yanı sıra platformun başarısının, seçkin bir jüri tarafından böyle prestijli bir ödülle bir kez daha tescillenmiş olması da ayrıca mutluluk verici” diye konuştu.

TotalEnergies Turkey Pazarlama Hakkında

TotalEnergies Turkey Pazarlama, tamamı TotalEnergies şirketi iştirakı olan ve Türkiye’de madeni yağ üretimi ve pazarlaması alanında faaliyet gösteren global bir oyuncudur. 130 çalışanı ile başta motor yağları olmak üzere madeni yağlar alanında operasyonlarını yürüten şirket 2021 yılı sonu itibariyle %9,4 pazar payına ulaşmıştır. Şirket otomotiv, endüstri ve deniz taşımacılığı segmentlerine hem doğrudan hem de distribütörleri aracılığıyla ürün tedariği yapan güçlü bir satış ve dağıtım ağına sahiptir. TotalEnergies Turkey Pazarlama, İzmir Menemen’de en üst düzey uluslararası ve yerel standartları karşılayan madeni yağ harmanlama tesisinde yılda yaklaşık 50 bin ton madeni yağ ve özel ürünün üretimini yapmaktadır.

TotalEnergies Hakkında

TotalEnergies, global ölçekte petrol, biyoyakıtlar, doğalgaz, yeşil gazlar, yenilebilir enerjiler ve elektrik üretimi ve pazarlaması yapan büyük bir enerji şirketidir. 100.000’i aşkın çalışan daha ulaşılabilir, daha temiz ve mümkün olduğunca çok insanın erişebildiği enerjiyi sağlamak için çalışmaktadır. 130’un üzerinde ülkede faaliyet gösteren TotalEnergies, insanların refahına katkıda bulunmak amacıyla sürdürülebilir kalkınmanın tüm boyutlarını projelerinin ve faaliyetlerinin merkezine koymaktadır.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ