Demokrat Zafer

Generali Grup’un düzenlediği global bağış kampanyasından 225.000 Euro elde edildi

Generali Sigorta Türkiye, insanlara yardım eden küresel bir hareket olan The Human Safety Net’in global bağış toplama kampanyasına çalışanları ile birlikte katıldı. Generali Grubu’nun bağış kampanyası özelinde Türkiye’de toplanan bağışların tamamı ise Anne Çocuk Eğitim Vakfı’na (AÇEV) gönderilecek. Generali Sigorta Türkiye, The Human Safety Net’in global bağış toplama kampanyasına “Kermes” ve “Yaza Merhaba Partisi” adlı iki etkinlik düzenleyerek ve bu etkinliklerde AÇEV için bağışlar toplayarak destek sundu.

Kermes Etkinliği

Generali Sigorta çalışanları, şirketin ve Generali Grubu’nun sürdürülebilirlik taahhüdünü desteklemek amacıyla bir kermes etkinliği düzenlediler. Çalışanlar, artık kullanmadıkları ev tekstili, çocuk eşyası, kıyafet ve aksesuar gibi eşyalarını getirerek ofiste kurulan kermes etkinlik alanında diğer çalışanların satın alması için satışa çıkardılar. Ürünleri satın alan kişilerin bağışları da AÇEV’e gönderildi. Yaklaşık 3 hafta süren kampanya oldukça başarılı bir şekilde tamamlandı ve sürdürebilirlik konseptinin önemini bir kez daha gösterdi.

Yaza Merhaba Partisi

Generali Sigorta’da global bağış toplama kampanyasını desteklemek için düzenlenen etkinliklerden bir diğeri de Yaza Merhaba Partisi’nde yapılan çekiliş etkinliği oldu. 15 Haziran’da gerçekleştirilen partide çekiliş organize edildi. Çalışanların AÇEV yararına katılım ücreti ödeyerek dahil olabildikleri çekilişte 3 kişiye çift kişilik konser bileti hediye edildi. The Human Safety Net temsilcilerinin sorumluluğunda yürütülen bu etkinlikten elde edilen gelir AÇEV’in Okuyan Bir Gelecek projesini desteklemek amacıyla kullanılacak.

Erkan Fuat Işıksal: “Sürdürülebilirliğin öneminin arttığı aşikâr”

Kampanyaya destekle ilgili bilgi veren Generali Sigorta Direkt Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Erkan Fuat Işıksal: “İnsanlara yardım eden küresel bir hareket olan The Human Safety Net’in global bağış toplama kampanyasına Generali Ailesi olarak birlikte katıldık. Düzenlediğimiz etkinliklerle kampanyaya mümkün olduğu kadar destek sunduk. Bu desteğin bizler için önemli bir yanı daha var. Hem dünyamız hem de ülkemiz için sürdürülebilirliğin öneminin arttığı aşikâr. Aynı şekilde geri dönüşümün de önemi her geçen gün artıyor. Bu yılki bağış kampanyasında sürdürülebilirlik yaklaşımımızı da desteklemek istedik. Çünkü, global çapta yaşanan gelişmeler, doğal afetler, değişen iklim koşulları, gıdaya talebe dair gündemde olan ve konuşulanlar sürdürülebilirliği daha da zorunlu kılıyor” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ