Demokrat Zafer

GENÇ VE GÜZEL SANATÇI NESLİ’DEN ”ENİKONU”BİR ŞARKI

Genç ve güzel sanatçı NESLİ,yeni single çalışması ”Enikonu”yu 3 Adım müzik etiketi ile müzikseverler ile buluşturdu.

Enikonu şarkısının sözleri, bugüne kadar  birçok başarılı şarkı sözüne imza atan Mesut BOYACI’ya aitken, müziği ise genç ve

Güzel sanatçı NESLİ’ye ait. Şarkının aranjör koltuğunda ise duayen isim Yılmaz ŞENYAYLAR oturmakta. Sanatçı şarkısını Ömer KARA yönetmenliğinde kliplendirirken yayınlamış olduğu klibinde aşkın farklı hallerini görsel bir şölen ile sunarak tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.Sosyal medya platformlarında viral olan klip kısa sürede ciddi izlenme rakamlarına ulaşarak müzikseverlerden ve müzik otoritelerinden tam not aldı.

Eğlenceli bir kişiliğe sahip olduğunu belirten genç ve güzel sanatçı müziğe olan tutkusunu: ”Müziğin vahşi hayvanları yatıştıracak, kayaları yumuşatacak ve yüzyıllık çınarları eğecek, bir çekiciliği vardır.

İşte bu nedenle çocuk yaşlardan beri müziğe tutkunum” cümlesiyle belirtiyor. Ayrıca sanatçı, ”Enikonu” şarkısının ilk göz ağrısı olduğunu ve şarkının çıkış aşamasında en büyük desteği ailesi ve yakın arkadaşlarından gördüğünü belirtirken kendisi için bunun çok büyük bir mutluluk olduğunu sözlerine ekliyor. Genç ve güzel şarkıcı, sürekli müzik için çalıştığını, üretmekten asla vazgeçmeyeceğini, kısa süreler içinde yeni single çalışmalarını müzikseverler ile buluşturarak gözünü zirveye diktiğini belirtiyor.

Daha ilk single çalışması yeni çıkmış olmasına rağmen, İstanbul’un birçok önemli mekanından sahne teklifleri alan sanatçı ”En büyük hayalim çok büyük kitlelere konser vermek, bunun için her gece dualar ediyorum ve bunun zor ama imkansız olmadığını biliyorum fakat bu hayalimi gerçekleştirmek için elimden gelen bütün çabayı gösteriyorum.” sözleri ile adeta çalışkanlığını ve hırsını gözler önüne seriyor.

Müzik piyasasına, hızlı bir giriş yapan ve ”Enikonu” şarkısı ile çok kısa sürede Türkiye radyolarında büyük bir beğeni kazanan ve listelere girmeyi başaran genç ve güzel sanatçı NESLİ’nin neler yapacağı müzikseverler tarafından sabırsızlık ile bekleniyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ