Demokrat Zafer

ALMANYA ESKİ BAŞBAKANI SCHRÖDER ile ÜNLÜ TARİHÇİ SCHÖLLGEN’İN DÜNYANIN ve TÜRKİYE’NİN DURUMUNU İNCELEDİĞİ “SON ŞANS” KİTABI RAFLARDA!

Yeni bir dünya düzeni yaratmak gerçekten insanlığın “son şansı” mı? Türkiye’nin konumu ve durumu yeni dünya düzeninde ne derece kritik? Almanya eski Başbakanı Gerhard Schröder ve ünlü tarihçi Gregor Schöllgen’in kaleme aldığı Son Şans tüm bu sorulara yanıt arıyor. İnsanlığın günümüzdeki durumunu baştan sona akıcı bir anlatımla ortaya koyan Son Şans, Epsilon logosuyla raflarda yerini aldı.

Batı egemenliğindeki eski dünya düzeni çöktü. Yeni güçler ise kendine bu düzende yer bulmaya çalışıyor. Bunlarla birlikte dünya; iklim değişikliği, kaynak kıtlığı, salgın hastalıklar ve terörizm gibi birçok sorun ve krizle uğraşıyor. Bu toplumsal ve küresel krizlerin sonuçları ise dikkat çekmekte. NATO’nun ve Avrupa Birliği’nin akıbeti, ülke başkanlarının diplomatik hamleleri, ülkeler arasındaki dostluk ve rekabet ilişkileriyle her şeyin seyrini değiştirebilen anlaşmalar gelecek için hem zaruri hem de tehlikeli. Türkiye’nin de tüm bu meseleler içindeki pozisyonu azımsanmayacak derecede önemli…

Usta bir tarihçi ve eski bir politikacının dünyanın durumunu birlikte analiz ettiği Son Şans, Gerhard Schröder’in politik deneyimiyle Gregor Schöllgen’in tarih bilgisini bir araya getiriyor. Yurtdışında büyük ilgi gören kitap Türkiye’de Epsilon logosu ve Aykut Cumbul’un çevirisiyle okurlarla buluşuyor. Baştan sona akıcı bir şekilde okunan Son Şans, insanlığın günümüzdeki durumunu anlamak isteyen okurlar için temeli sağlam bir kaynak.

Gerhard Schröder ve Gregor Schöllgen’in birlikte kaleme aldığı Son Şans: Neden Yeni Bir Dünya Düzenine İhtiyacımız Var?, Epsilon logosuyla raflarda ve internet satış sitelerinde!

Bilgi için:         epsilonyayinevi.com

instagram.com/epsilonyayinevi

facebook.com/EpsilonYayinevi

twitter.com/epsilonYayinevi

youtube.com/channel

 

 

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ