Demokrat Zafer

VOLKAN ATLAS’TAN İLK SINGLE MÜJDESİ

Küçük yaşlardan beri müziğe ilgi duyan ve İzmir eczacılık sektörünün tanınmış isimlerinden Volkan Atlas, ilk single’ı Aşk Suçları’nı müzikseverlerin beğenisine sundu.

Türkçe slow pop tarzındaki ilk şarkısının YouTube ve diğer dijital müzik platformlarında yayınlanmaya başladığını belirten Atlas, şarkının bir ayrılık hikayesini anlattığını söyledi.

Söz ve müziği İzmirli dişhekimi Serdar Devrim Erkmen’e ait olan Aşk Suçları’nın klip ve aranjesinin de Korat Eriş tarafından Ramp Müzik etiketiyle gerçekleştirildiğini kaydeden Volkan Atlas, şarkının klibinin ise Seferihisar ve Çeşme’de çekildiğini dile getirdi.

Müziğe amatör olarak yıllardır ilgi duyduğunu ve dost meclislerinde şarkı söylediğini anlatan Volkan Atlas, “Bir toplantı sırasında şarkı söylemem için teklif geldi. Birkaç şarkı seslendirdikten sonra ve sevgili dostum dişhekimi Serdar Devrim Erkmen, sesimi çok beğendiğini kendisinin de besteleri olduğunu dile getirerek bana Aşk Suçları’nı dinletti. Bu şekilde başlayan müzik yolculuğumuz, Korat Eriş’in de önemli destekleri sayesinde hayat bularak, müzikseverlere kadar ulaşmış oldu” diye konuştu.

Bir süredir İzmir Devlet, Opera Bale Sanatçısı Nurgün Baburhan’dan şan dersleri aldığını dile getiren Atlas, şunları söyledi: “Hayalim, bir gün arabada giderken kendi şarkımı dinleyebilmekti. Hayatta kalıcı bir eser bırakmak istedim. Bundan sonraki süreçte de söz ve bestesi Serdar Devrim Erkmen’e ait farklı şarkılarla müzikseverlerle buluşmaya devam edeceğim”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ