Demokrat Zafer

MHP Nilüfer; “EMİRKOOP’da Yaşananlar Tüm Açıklığı ile Nilüferlilerle Paylaşılmalıdır!”

MHP Nilüfer İlçe Başkanı Levent KARAKOÇ; kamuoyuna basın aracılığı ile yansıyan konunun detaylarının paylaşılmasını istedi. Başkan Karakoç;

“Özellikle son günlerde Emir Koop’tan satın alındığı bilinen arsanın 4 ayrı kooperatife satılması hadisesi kamuoyunda yoğun bir şekilde tartışılmaktadır. Bu olayın Nilüfer İlçemizde gerçekleşmesi sebebiyle ve konunun muhatabı olan önceki dönem Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa BOZBEY tarafından kamuoyunun merak ettiği soruların cevaplanmasının gerekliliğini düşünmekteyiz.
1- Kamuoyunda tartışmalara konu olan kooperatif arsalarının satışı hangi yılda gerçekleşmiştir?
2- Elde edilen arsaların imar plan ve uygulama süreçleri nedir?
3- Emir Koop’tan 4 ayrı kooperatif kurularak alındığı iddia edilen arsa ne kadar tutara alındı ve satış bedelinin ödemesi nasıl yapıldı?
4- Arsanın Emir Koop’tan satın alınması için kurulan kooperatiflerde akrabalarınız var mı?
5- Satılan arsa ile kat karşılığı inşaat sözleşmesi yapan Perçem İnşaat A.Ş.’nin ortakları kimlerdir? Bu şirket ile sizin de ortaklığınız var mıdır ve anlaşma oranı nedir?
6- Emir Koop’un kuruluş amacının orta halli vatandaşlarımıza konut alanı üretmek gibi asli bir görevi olduğunu biliyoruz. Siz ve yakınlarınız orta halli vatandaş statüsüne mi giriyorsunuz?

Kamuoyunun merakla beklediği bu soruları önceki dönem Nilüfer Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa BOZBEY’in ivedilikle cevaplandırmasını bekliyoruz.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ