Demokrat Zafer

Toyzz Shop ve 2021 Avrupa ve Balkan Ralli Şampiyonu Ali Türkkan’dan çocuklara karne sürprizi!

Toyzz Shop ve 2021 Avrupa ve Balkan Ralli Şampiyonu Ali Türkkan’dan çocuklara karne sürprizi!   Toyzz Shop ve şampiyonluk yolunda destekçisi olduğu 2021 Avrupa ve Balkan Ralli Şampiyonu Ali Türkkan,..

Çocuklara karne hediyesi şampiyondan

Toyzz Shop ve şampiyonluk yolunda destekçisi olduğu 2021 Avrupa ve Balkan Ralli Şampiyonu Ali Türkkan, çocukların yaz tatili coşkusuna ortak oldu. Bağdat Caddesi’ndeki Toyzz Shop mağazasında bir araya gelerek Ali Türkkan ile tanışma ve ralli aracıyla fotoğraf çektirme imkanı bulan motor tutkunu minik ziyaretçiler, unutamayacakları bir gün geçirdiler.

Türkiye’nin lider oyuncak markası Toyzz Shop, genç sporcuları desteklemek amacıyla iş birliği yaptığı Ali Türkkan ile birlikte çocukları heyecanlandıran bir etkinliğe daha ev sahipliği yaptı. Türk ralli sporunun genç yıldızı Ali Türkkan ve minik hayranları, 19 Haziran’da Toyzz Shop’un Bağdat Caddesi mağazasında bir araya getirdi. Ali Türkkan’a yoğun ilgi gösteren çocuklar, Türkkan ile tanışma ve fotoğraf çektirme şansı yakaladılar. Ralli tutkunu minik ziyaretçiler, Ford Fiesta R5’i yakından görme şansı elde ederken, sürpriz hediyelerin de mutluluğunu yaşadılar.

Çocuklarla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşayan Castrol Ford Team Türkiye pilotu ve Red Bull sporcusu Ali Türkkan, “Buluşmamızı Babalar Günü’nde gerçekleştirmemiz ayrıca anlamlıydı. Toyzz Shop’a beni yeniden çocuklarla buluşturduğu için teşekkür ediyorum. Bu vesileyle benim gibi spora gönül veren çocuklarla bir araya geliyoruz. Özellikle motor sporuna ilgi duyan çocuklar tarafından gördüğüm ilgi benim için gurur verici. Bu spora ilgi duyan çocuklara verebileceğim en büyük tavsiye; profesyonel bir spor kariyerinin içinde sadece sporcunun becerileri ve kabiliyetleri yeterli değil. Ciddi bir çalışma ve özveri gerekiyor. Çok çalışsınlar ve hayallerinin peşine düşsünler. Tüm çocuklara eğlenceli bir yaz tatili diliyorum” dedi.

Festival tadında bir yaza merhaba diyen Toyzz Shop, tatili aktivite dolu geçirmek isteyen çocukların evde, denizde veya sokakta, ihtiyaç duyduğu her şeyi yaza özel kampanyalarla buluşturuyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ