Demokrat Zafer

“VISIOTT SANAT” EŞSİZ BİR KONSER İLE SANATA “İZ” BIRAKACAK!

“VISIOTT Sanat”, 23 Haziran Perşembe günü, Panora Sanat Merkezi’ndeki ilk etkinliğinde dinleyiciler ile buluşmaya hazırlanıyor.
Ürün tedarik zincirini güvence altına almak üzere “İzlenebilirlik Çözümleri” alanında hizmet sunan VISIOTT Traceability Solutions firmasının sosyal sorumluluk misyonunu yerine getirmeyi hedefleyen “VISIOTT Sanat” ilk etkinliği ile sanatsal faaliyetleri desteklemeye başladı.

İlaçtan gıdaya, bitki koruma ürünlerinden kozmetik ürünlere, patlayıcı malzemelerden tıbbi cihazlara varıncaya değin geniş bir yelpazede uçtan uca kare kodlama (serileştirme) ve agregasyon sistemleri, yazılımlar ve ekipmanlar üreten VISIOTT Traceability Solutions firmasının sanatı ve sanatçıları destekleyen sosyal oluşumu “VISIOTT Sanat” ilk konserini; 23 Haziran Perşembe günü, saat 20.00’da, Panora Sanat Merkezi – Ankara’da gerçekleştirmeyi planlıyor.

Bugüne kadar teknik alanlarda eğitim gören gençlere destek olan VISIOTT Traceability Solutions, “VISIOTT Sanat” ile sosyal misyonunu yerine getiriyor. 23 Haziran 2022 tarihinde gerçekleşecek ilk konser için çalışmalarına uzun süre önce başlayan “VISIOTT Sanat” öncelikle Şef Mine Geçili’nin jüriliğindeki titiz çalışmalar ile korist seçmelerini gerçekleştirdi. Mine Geçili’nin önderliğinde kurulan koro, klasik Türk müziğimizin birbirinden değerli eserlerini izleyicilere sunmak üzere hazırlıklarını profesyonel biçimde tamamladı.

Klasik Türk müziği severler için unutulmayacak bir gece yaşatmayı hedefleyen koronun ilk etkinliği olacak konser, etkinlik sezonunu kapatırken; “VISIOTT Sanat” için çok özel bir açılışa vesile olacak. Farklı disiplinlerde sanat eğitimi alan öğrencileri ekonomik yönden desteklemek, sanat aktivitelerini arttırmak ve ülkemizin uluslararası alanda daha fazla temsil edilmesini sağlamak amacıyla çalışmalarını sürdürecek olan “VISIOTT Sanat” çok özel sanatsal etkinlikler ile faaliyetlerine devam edecek. Heyecan dolu ve yepyeni etkinlikler için “VISIOTT Sanat”ı takip etmeye devam edin.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ