Demokrat Zafer

RENİN MESERİ’DEN YÜREKLERE DOKUNAN SİNGLE

İstanbul’da doğan ve İsrail’de yaşayan Türk sanatçı ‘’Renin MESERİ’’Voce Music etiketi ile yepyeni tekli çalışması ‘’Ayrılık Makamı’’şarkısını müzikseverlerin beğenisine sundu.

Yaklaşık 8 ay önce,söz ve müziği Cevdet Bağca’ya ait olan  ‘’Ben seni uzaklarda Sevdim’’ile müzikseverlerin karşısına çıkan ve müzik otoritelerinden tam not alan sanatçı,yeni çalışması ‘’Ayrılık Makamı’’ile tekrardan müzikseverlere merhaba dedi.Bugüne kadar Amerika’dan  Türkiye’ye gelerek birçok yatırım yapan ve çok sayıda müzik projesine hayat veren Voce Music LLC etiketi ile ‘’Ayrılık Makamı’’isimli single çalışmasını dijital platformlara sunan sanatçı kısa sürede sosyal medyada viral oldu.Şarkının sözleri sanatçının kendisine aitken,düzenlemesi ise ünlü aranjör Jacky Zadick’e ait.

Sanatçı şarkıyı siyah beyaz ve nostaljik bir kliple taçlandırırken klip içerisinde olan güzelliği ile müzikseverlerin dikkatini çekmeyi başardı.Voce Music LLC Ceo’su Selçuk SAL KÜÇÜK ve eşi Jesi Albayrak’’Renin uzun zamandır tanıdığımız ve ilk projesinide şirketimizden çıkaran sesi çok güçlü bir sanatçı.Ülkemizden çok uzaklarda İsrail’de güzel sesi ve şarkıları ile ülkemizi temsil etmekte ve bu durum bize çok büyük gurur veriyor.’’diyerek Renin Meseri’ye olan desteklerini belirtti.

Küçük yaşlardan beri müziğin içinde olan sanatçı müzik ile ilgili’’Müzik insanın yaşamı, hayatı, kısacası her şeyidir. Müziksiz bir hayat olmaz, mutsuz da olsam mutlu da olsam müzik dinlerim.’’cümlelerini sarfederken müzige olan tutkusunu dile getiriyor.Yeni slow şarkısı ‘’Ayrılık Makamı’’ içinse müzikseverlere ‘’Onlara yüreklerine dokunabilecek bir şarkı yaptım.Şarkımı dinlerken herkes kendisinden birşeyler bulacak ve eminim yüreklerine dokunmayı başaracağım.’’ mesajını veriyor.

Renin Meseri’nin müzikseverlerin  beğenisine sunduğu yeni single çalışması ‘’Ayrılık Makamı’’kısa sürede müzikseverlerden tam not alarak,radyolarda,sosyal medyada ve basında yoğun ilgi göreceğe benziyor.

https://www.youtube.com/watch?v=O250M1xE_3w

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ