Demokrat Zafer

United Colors of Benetton’dan En Renkli Babalar Günü Hediyeleri

United Colors of Benetton, Babalar Günü’nü renkli hediye seçenekleriyle karşılıyor. İlkbahar ve yaz erkek koleksiyonlarında yer alan tasarımlar İtalyan kesimleri, özel kumaşları, dikkat çekici desen ve baskılarıyla Babalar Günü’nün en renkli hediye alternatiflerini oluşturuyor.

United Colors of Benetton, Babalar Günü’nde en renkli hediye seçeneklerinin adresi oluyor. Benetton Erkek Yaz Koleksiyonu’nda yer alan tişört tasarımları renkleri ve desenleriyle babaları mutlu edecek hediye seçenekleri arasında yer alıyor.

Batik desenli farklı renklerde hazırlanan polo yaka tişörtler babaların kombinlerini renklendirirken, gülen yüz baskılı bisiklet yakalı tasarımlar da babaların stiline eğlenceli bir dokunuş yapıyor. Benetton’un klasikleşen polo yaka tasarımlarıyla şıklığı yakalamak isteyen babalar için lacivert, gri ve siyah renk seçenekleri bulunurken sarı, yeşil ve pembe renklerdeki tasarımlarla da renkli ve sportif stiller oluşturuluyor.

United Colors of Benetton’un Babalar Günü hediye seçenekleri seçili Benetton mağazalarında ve benetton.com.tr’de satışa sunuluyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ