Demokrat Zafer

TURKCELL VADİ ‘de BU HAFTA

Üç yıldır Türkiye’nin en önemli sanatçılarının sahne aldığı, Türkiye’nin en yeni, en genç etkinlik mekanı TURKCELL VADİ’de bu hafta sonu Emir Can İğrek sahne alıyor

Turkcell Vadi’de , 19 Haziran tarihinde Emir Can İğrek ve 26 Haziran tarihinde ise yoğun istek üzerine bir kez daha Duman sevenleriyle buluşacak.

Emir Can İğrek 19 Haziran

Kor, Nalan, Müzik Kutusu, Gönül Davası gibi şarkılarıyla gönüllerde taht kuran Emir Can İğrek 19  Haziran Pazar akşamı  Turkcell Vadi’de muhteşem bir müzik ziyafetiyle sevenleriyle buluşacak.
Farklı tarzı ve içinize işleyen ses tonuyla, birbirinden keyifli şarkılarıyla müzik dolu bir geceye hayat verecek Emir Can İğrek ile unutulmaz bir konser sizleri bekliyor!

Duman 26 Haziran

Son olarak 2013 yılında yayımladığı ‘darmaduman’ albümünü uzun süre satış listelerinde bir numarada tutan DUMAN, Türkiye’nin dört bir yanında konserlerine devam ederken, İstanbul seyircisiyle yeniden 26 Haziran Cumartesi Turkcell Vadi sahnesinde buluşacak. Güçlü performansları ile Türk rock müzik sahnesinin en unutulmaz grupları arasında yer alan Duman’ı yıllardır yalnız bırakmayan sadık hayran topluluğunun konsere büyük ilgisi var.

Kaan Tangöze, Batuhan Mutlugil, Ari Barokas ve Mehmet Demirdelen’den oluşan Duman, coşku dolu ve yüksek enerjili bir konsere daha imza atmaya hazır. Her konserinin biletleri günler öncesinden tükenen Duman, 3 saate yakın sürecek müzikal performansı ile izleyenlerini yine büyüleyecek.

Atlantis Yapım, SM Production ve Vadistanbul iş birliğiyle hayata geçirilen Turkcell Vadi, şehrin en iyi etkinliklerini müzikseverlere, sanatseverlere sunmaya devam ediyor Bugüne dek konserlerden tiyatrolara, özel organizasyonlardan festivallere; birçok farklı etkinliğe ve değerli sanatçıya ev sahipliği yapan Turkcell Vadi , Türkiye’nin en yeni ve en genç açık hava sahnesi. Türkiye’deki en büyük sabit sahnesiyle birlikte modern teknoloji ile donatılmış ses ve görüntü sistemlerine sahip olan Turkcell Vadi uzun yıllar boyunca şehrin buluşma noktası ve en güzel anıların merkezi olma iddiasında.

Turkcell Vadi’de Haziran ayı içerisindeki diğer konserler ise;

17 Haziran – Yıldız Tilbe

18 Haziran – Yaşar

24 Haziran – Feridun Düzağaç – Redd – Mavi Gri

30 Haziran – Postmodern Jukebox

Adres: Turkcell Vadi– Vadistanbul, Ayazağa Mahallesi. Cendere Caddesi. Sarıyer/ İstanbul

Biletlere www.biletix.com veya biletix gişelerinden ulaşabilirsiniz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ