Demokrat Zafer

Sanayide kârlılığı 2 katına çıkaran teknoloji fuarda ilgi gördü

İleri teknolojileriyle üretim yönetimini dijitalleştiren Doruk, Win Eurasia Fuarı’nda çok sayıda sanayici ile devrim niteliğindeki ProManage Cloud’u buluşturdu

Çeyrek asırlık teknoloji şirketi Doruk, “Endüstriyel Dönüşüm” temasıyla İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen sektörün en büyük organizasyonu Win Eurasia Fuarı’nda yer aldı. Fuar kapsamında sanayicinin kârlılığını iki katına çıkaran son teknolojisi ProManage Cloud sistemini tanıtan şirket, yerli ve yabancı çok sayıda üreticiden tam not aldı. Dijital kabiliyetlerini artırmak isteyen sanayicilerin büyük ilgi gösterdiği teknolojinin en çok dikkat çeken özelliği ise bir asgari maaş ile dijital dönüşümü başlatması…

Bugüne kadar aralarında dünya devi birçok sanayi kuruluşunun da olduğu 300’den fazla fabrikanın dijital dönüşümünü gerçekleştiren Doruk, sektörün en büyük ve prestijli fuarlarına katılmaya devam ediyor. Son olarak dijital dönüşümün kalbinin attığı Win Eurasia Fuarı’nda katılan şirket, üretim hızını en az yüzde 100 oranında artırma fırsatı sunan ProManage Cloud ile dört gün boyunca fuarda yer aldı.

Fuarın ilgi odağı olan ProManage Cloud, yüzde 100 üretim hızı artışı sağlıyor

Sanayi ekosisteminin buluştuğu Win Eurasia Fuarı’nda yer alan Doruk, “Dijitalleşmeyen sanayici kalmayacak” mottosuyla sergilediği ProManage Cloud ile fuarın ilgi odağı oldu. Her sektörden sanayicinin tüm dijitalleşme ihtiyaçlarını karşılaması amacıyla hazırlanan ProManage Cloud, dijital dönüşümün önündeki tüm engelleri ortadan kaldırarak üretimde dijitalleşmede oyunun kurallarını yeniden yazıyor. IoT temelli bir üretim yönetimi (MES/MOM) sistemi olan ProManage Cloud, makine duruşlarını görmeye ve hataları tespit ederek aksiyon almaya destek oluyor; üretim hızını en az yüzde 100 oranında artırma fırsatı sunuyor.

Tek bir makine için 300 TL ile dijitalleşme

Fuarda üretim verimliliğini artırmak isteyen üreticilerin markajına girmeyi başaran ProManage Cloud, adım adım dijitalleşme sunmasıyla öne çıkıyor. Firmaların farklı ihtiyaçlarına göre hazırlanan “İşletmem Cepte, İşletmem Dijital, İşletmem Entegre ve İşletmem Akıllı” olmak üzere dört farklı abonelik seçeneği sunan sistem, sadece bir asgari maaş ile dijital dönüşüme adım atma imkânı yaratıyor. Tek bir makine için ayda 300 TL gibi küçük bir bedel ile makinenin ve işletmenin durumunu mobil cihazlardan izlemeye ve geri dönük analizler ile iyileştirmeler yapmaya olanak sağlıyor. Bu bedel ile işletmenin verimliliğini yüzde 100 artırarak yatırımın geri dönüş süresini birkaç güne indiriyor. ProManage Cloud, en kolay kapsamdan en gelişmiş kapsama kadar aynı altyapı üzerinde ilerleyebiliyor ve sonraki zamanlarda daha gelişmiş bir sistem ihtiyacı duyulduğunda bir telefonla üst işlevlere anında sahip olunabiliyor.

Doruk ve ProManage Hakkında

Türkiye’nin sanayide dijitalleşme alanındaki ilk Ar-Ge çalışmalarını gerçekleştiren ve 24 yıllık köklü geçmişe sahip teknoloji şirketi Doruk, endüstriyel işletmelerin üretim operasyonlarının dijital olarak yönetilmesi için Akıllı ve Dijital Üretim Yönetimi Sistemleri geliştirip kuruyor. Türkiye’deki üretim sanayisini üretimde kullanılan IT teknolojileriyle tanıştırmak hedefiyle yola çıkan ve bugün geldiği noktada şirketleri Endüstri 4.0’a hazırlayan Doruk, “Türkiye’de üretim yönetiminde dijitalleşme” pazarını inşa eden firma konumunda. Production ve Management kelimelerinin birleşiminden oluşan ve IIoT, makine öğrenmesi, artırılmış gerçeklik ve yapay zekâ teknolojileri ile tam entegre olan dünyadaki tek üretim yönetim sistemi ProManage ile sanayicilerin dijital dönüşüm mentorluğunu yapan Doruk, bugüne kadar dünya genelinde 300’den fazla fabrikayı dijitalleştirmiş durumda. Doruk’un Türkiye’de Teknopark İstanbul’da yer alan merkez ofisi, Antalya Teknokent ve İzmir Depark Teknokent ofislerinin yanı sıra Amerika’nın Chicago kentinde de şirketi bulunuyor. 2030 hedefleri kapsamında geleceğin fabrikalarının dijital üretim yönetimi için teknolojik çözüm üreten dünyanın ilk üç şirketinden biri olmayı hedefleyen Doruk’un Amerika’daki ProManage Smart Manufacturing Solutions Corp. isimli şirketi, Japonya merkezli ITO Corporation ile yaptığı partnerlik anlaşması sonucu Asya Pasifik pazarına da giriş yaptı. Amerika’da üretim endüstrisini kuvvetlendirmek için kurulan MxD’nin Ar-Ge partneri olan Doruk, ABD’deki şirketini global Ar-Ge ve genişleme operasyonlarının merkezi haline getirme hedefiyle çalışıyor. Son olarak geliştirdiği ve dijitalleşmede devrim niteliğindeki IoT tabanlı MES MOM sistemi ProManage Cloud ile sektörde dengeleri değiştirmeye hazırlanan Doruk, bu teknolojiyle KOBİ’ler başta olmak üzere tüm işletmelerin pratik, hızlı ve küçük bütçelerle yaklaşık 4 ila 8 hafta arasında dijitalleşmesini sağlayarak akıllı fabrika dönüşümünün önündeki engelleri kaldırıyor. Veri tabanı ve server ihtiyacı olmadan sadece internet bağlantısıyla gelişmiş alt yapı sorununu ortadan ProManage Cloud, ekonomik olması ve sürekli gelişim göstermesiyle dijitalleşme yatırımlarını risk olmaktan çıkarıyor.

www.promanage.com.tr

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ