Demokrat Zafer

SAADET PARTİSİNDEN TARIM KONFERANSI

Saadet Partisi Bursa il başkanlığı “Tarımda üreten Bursa ve Yerelden Genele Kalkınan Türkiye” konulu konferans verecek.

Yaklaşık bir aydır tarımla ilgili çalışmalar yapan Saadet partisi geçtiğimiz hafta tarımla ilgili basın açıklaması yapmıştı.

Tarımla ilgili bütün ilçelere ve köylere asılmak üzere pankart çalışmaları yapan saadet Partisi, önümüzdeki günlerde Kurbanlık hayvan pazar yerlerini gezeceğini duyurdu.

Saadet Partisinin yerli tarım üretimine verdiği önemi herkes tarafından biliniyor. Bunlardan biride İstanbul teşkilatının Türkiye çapında dağıtımını yaptığı, içinde 20 kalem yerli ata tohumdan oluşan bir milyon paket ata tohumunun dağıtımı yapmıştı.

Bursa il teşkilatıda 17 Haziran Cuma günü saat 20.de Ördekli Mültür Merkezinde TMMO Bursa Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Dr.Fevzi Çakmak ve Milli Gazete Ankara haber müdürü Sadettin İnan‘ı, tarımda neler olduğuyla ilgili bilgileri vermek üzere davet edildiler. Sadettin İnan açıklamaları ve Milli Gazetedeki yazıları Tarım Bakanlığında va tarım Kredi Kooperatiflerinde yapılan vurgunları gündeme getirmiş ve genel müdürü koltuğundan etmişti. Her iki katılımcınında tarım konusunda yapacağı açıklamalar şimdiden merak konusu olmaya başladı.

tarimda üreten bursa ve yerelden genele kalkinan türkiye konferans.jpg

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ