Demokrat Zafer

Alpagut Sporcuları Zafer’de!

Zafer Partisi Nilüfer İlçe Başkanlığı’na Alpagut Ziyareti. Dünya Alpagut Federasyonu Kurucu Başkanı Kutsan Bayat ve Türkiye Alpagut Federasyonu Başkanı Metin Karadeniz, Dünya Kupası bitiminde Zafer Partisi Nilüfer İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti.

Türkiye’de “Alpagut Turan Dövüş Sanatı Dünya Kuboku” için Bursa’da olan Kutsan Bayat ve Metin Karadeniz, daha önce Kent Meydanında Ötükenden Kızılelmaya Derneğinde ziyaret ettikleri Işıl ESGİN ile bu kez Zafer Partisi çatısında bir araya geldi.Genç üyelerin sayısal üstünlüğü ile kamuoyunda bilinen Zafer Partisi Nilüfer İlçe’de “Türk Gençliğine Alpagut” dövüş sporlarını sevdirmek için görüş alışverişinde bulundular. Nilüfer İlçe Başkanı Işıl ESGİN, Türk dövüş sanatında yıllardır Türkçü mücadele veren dövüş sanatı ustalarına Zafer Partisi Genel Başkanı Sayın Ümit ÖZDAĞ’ın “Türkiye’nin Yükselişi” kitabını armağan etti.

Ziyarette Esgin, “2017 yılından beri tanıştığımız Turan Dövüş Sanatına gönül ve emek vermiş sayın Kutsan Bayat ve sayın Metin Karadeniz’in Zafer Partimize ziyaretlerinden mutlu olduk. Gençlerimize bu sporu nasıl sevdiririz, birlikte neler yapabilirizi konuştuğumuz sohbetimizde, en kısa sürede yeniden biraraya gelmeye karar verdik.” dedi.

Vasıf Namazov(Kutsan Bayat), Bursa’da 3 gün boyunca geçirdikleri müsabakalarda Türk dövüş sanatı adına onur duyduklarını, 3 günlük yorgunluğun herşeye değdiğini söyledi. Atatürk çizgisinde Türk Milliyetçilerinin buluştuğu Zafer Partisi Nilüfer İlçe Teşkilatını ziyaret etmekten mutlu olduklarını ifade etti. Ötükenden Kızılelmaya Kültür Eğitim Töre Derneği Başkanı olarak tanıdıkları Başkan Işıl Esgin’ e yeni görevinde de başarılar dilediklerini belirtti.

Metin Karadeniz, 3 gün boyunca 20 ülkeden yaklaşık 500 sporcunun katıldığı Alpagut Dünya Kupasında, Türkiye’nin 1. olmasından onur duyduklarını ifade etti. Zafer Partisi Nilüfer İlçe Teşkilatını ziyaretten mutlu olduklarını, ilçede gençler ile spor hakkında sohbet ettiklerini anlattı. Daha önce Zafer Partisi Genel Merkezini ziyaret edip, Genel Başkan Ümit Özdağ ile görüştüklerini ifade eden Karadeniz, Nilüfer İlçe Başkanı Işıl ESGiN’e ve tüm Zafer Partililere başarı dileklerini iletti. Bursa’daki gençlerin Alpagut sporuna ilgi duymalarını beklediğini belirtirken, önümüzdeki süreçte Kasım 2022’de düzenlenecek Alpagut Dünya Şampiyonasına hazırlanacaklarını bildirdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ